HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mart 2014 Salı Saat: 18:13

HERKES GEÇMİŞYLE DEĞERLENDİRİLİR

Eski İçişleri Bakanı ve Bağımsız Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, "Herkes geçmişiyle değerlendirilir ve adayların dününe bakmak durumundayız.
HERKES GEÇMİŞYLE DEĞERLENDİRİLİR

Eski İçişleri Bakanı ve Bağımsız Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, "Herkes geçmişiyle değerlendirilir ve adayların dününe bakmak durumundayız. Yolsuzluk iddialarından yargılanmış veya yakınları yargılanmış mıdır? Yolsuzluk iddialarından hüküm giyenler çevresinde rol almış mıdır? Kimi medya sorumluluğunu yürütmekte midir? Bunlara bakmak lazım” dedi.

Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde yeni belediye hizmet binasının açılışına katılan Şahin, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ordulu bir kişinin borsa oyunları nedeniyle cinayete kurban gittiğini ileri süren Şain,  “Bu olayla ilgili Belediye Başkanı olmak isteyen adayların geçmişine ve bakılması gerekir” diye konuştu. 

Ordu insanına nasıl baktığına iyi bakmak lazım diyen Şahin Şunları söyledi:  “Ünye'yi, Fatsa'yı, Altınordu'yu, Gölköy'ü, Akkuş'u bir bütün olarak görebilmekte midir? Ordu'da düz hesap 52'dir. Ordu insanını buçuklu olarak 2.5, 3.5, 5.5 taksimat yaparak mı bugünlere gelinmiştir buna bakmak lazım. Ordu insanını dedikoduculuğu ile söyleyerek bugünlere gelinmiş midir? Ordu insanına dedikoducu diyerek bugünlere gelinip Ordu insanının karşısında 'ben sizi yöneteceğim' demek bir talihsizlik, belki de yüzsüzlükten öteye birşey değildir. Borsa oyunları, factoring oyunları var mıdır? ve bu sıkıntıdan dolayı Ordulu bir insan cinayete kurban gitmiş midir? Geçmişine bakmak lazım belediye başkanı olmak isteyen adayların. Yüzüne bakmak lazım yüzü kızarıyor mu gerektiğinde. Yoksa bir fiziki engel mi vardır ona bakmak lazım."

İsim vermeden konuşmasını sürdüren milletvekili  Şahin, "Bir konu yargıya intikal ettiği anda onu yargının işleyişiyle çözüme kavuşturmak yerine, sorunun çözümüne katkıda bulunmak yerine sorunun bir parçası olarak isyanları oynamak, iftiraların sahibi olmak doğru bir yol değildir. Sorun, sorunun çözümüne katkı vererek çözülür. Sizin sorununuz olmaktan çıkar, hiç ilgisi olmayan masum insanların da sorunu haline gelir" dedi. (Haber Merkezi)

Anahtar Kelimeler : HERKES, GEÇMİŞYLE, DEĞERLENDİRİLİR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız