HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Şubat 2016 Salı Saat: 15:50

“HİÇ BİRİMİZİN “BEN” DEMEYE HAKKI YOK”

Gençlik Kolları İlçe Başkanları ve İl Yönetim Kurulu toplantısı Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Talha Yıldırım’ın katılımı ile yapıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan Gençlik Kolları İl Başkanı Onur Yurt
“HİÇ BİRİMİZİN “BEN” DEMEYE HAKKI YOK”

Gençlik Kolları İlçe Başkanları ve İl Yönetim Kurulu toplantısı Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Talha Yıldırım’ın katılımı ile yapıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan Gençlik Kolları İl Başkanı Onur Yurt; “ Bugün Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımıza Ordu ilinde neler yaptık, nasıl teşkilatlandık, seçimlerde hangi katkıyı sağladık gibi AK gençliğin çalışmaları hakkında bilgi vereceğiz. Ordu İl Gençlik Kollarının 22 bin Genç üyesi ile kocaman bir Ordu olduğumuzu 22 bin yüreğin tek yürek gibi birlikte hareket edeceğini Kurucu Liderinin emanetine sımsıkı bağlı kalacaklarını hocamız Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde 2023 gençliğini oluşturacaklarını hedeflerinin ulaşılmayan genç kalınmayacağına kadar derdimizi davamızı anlatacağız teşkilatlarımızı eğitimle donatacağız”  dedi.

Başkan Yurt, Kardeşlik hukuku AKP ‘nin siyasi çalışmalarının temelini oluşturduğunu belirterek bunun için hiç birimizin “ben” demeye hakkı yok. Ancak biz olmanın kolektif hareket etmenin biliciyle davamızı üstün kılacağımıza ve hedefimizi gerçekleştireceğimize olan inancımız tamdır. Her birimiz işlerimizde Rehberimiz Efendimizin dediği gibi Müslüman’ın iki günü birbirine eşit olmamalıdır ilkesi ile hareket edeceğiz. Her zaman kendimizi nasıl geliştirebileceğimizin sürekli değerlendirmesini yapacağız” diye konuştu.

14 yıllık iktidarımız döneminde nasıl ki alçak gönüllü olmayı tevazuu elden bırakmamışsak, bunun tersi olan haset kin, nefret ve intikam bizim siyasi anlayışımızın hiçbir yerinde olmamalıdır. Hayatımızın tüm bereketini enerjisini ve davamıza yönelik güzellikleri çürütecek bu hislerden uzaklaştığımız ölçüde kardeşliğimizi tesis edebilir ve davamızı hakim kılacak hayırlı işler gerçekleştirebiliriz diyen Başkan Yurt, gençlere önemli tavsiyelerde bulunarak şunları söyledi;

“Gençlik Kolları Başkanı Onur Yurt tavsiyelerine devam ederken, AKP Gençliği şeffaf olmayan hiç bir davranışın, politikanın yahut kararın içerinde olmayacak, yaptığımız her işte önceliğin usül ve kaidesine riayet edeceğiz. Muhteşem işlerde yapsak eğer usulüne ve adabına dikkat etmez isek kaybedenlerden olacağımızın bilincinde olacağız. Hesap verebilirlik temel ilkemiz arasında olacak ve açıklayamayacağımız tüm eylemlerden kaçınacağız. Bileceğiz ki, yaşadığımız her olay karşısında gören, işiten ve galip gelenin yalnız ALLAH (cc) olduğunu unutmayacağız ve bu şuurla hareket edeceğiz “. 

Anahtar Kelimeler : “HİÇ, BİRİMİZİN, “BEN”, DEMEYE, HAKKI, YOK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız