HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Mayıs 2017 Pazartesi Saat: 07:45

“YATIRIMLARIN TAMAMINI DURDURACAĞIZ”

SP GENEL BAŞKANI KARAMOLLAOĞLU’NDAN İDDİALI ÇIKIŞLAR;
“YATIRIMLARIN TAMAMINI DURDURACAĞIZ”

Saadet Partisi (SP)  Ordu İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi TESK Otelde gerçekleştirildi. SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Genel Başkan Yardımcıları Fatih Aydın, İsmail Hakkı Akkiraz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atilla Şahin ve çok sayıda partili katıldı.

SP Ordu İl Başkanı Erkan Temiz’in tek aday olarak girdiği kongre, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte başladı. Divan teşekkülünün oluşturulmasının ardından faaliyet raporlarının okunarak ibra edilmesinin ardından konuşmalara geçildi.

Kongreye damgasını vuran ise Genel Başkanı Karamollaoğlu’nun iddialı ve çarpıcı açıklamaları oldu. Karamollaoğlu, iktidara geldikleri taktirde hizmet yatırımlarının tamamını durduracaklarını söyledi.

Partisinin Ordu’da düzenlenen 6. Olağan İl Kongresi'ne katılan 
SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, konuşmasında hükümetin hizmet yatırımlarını eleştirerek iktidara geldikleri taktirde hepsini durduracaklarını ifade etti.

Karamollaoğlu, "Bu hükümet yapıyor? Hızlı tren yapıyorlar, otoyollar yapıyorlar, limanlar yapıyorlar, havaalanları yapıyorlar, köprüler yapıyorlar, tüneller yapıyorlar bunların hiç birine kötü diyemeyiz.

“YATIRIMLARIN TAMAMINI DURDURURUZ”

Bunların üzerine vurgu yaparak söylüyorum. Ben karayoluyla giderken ne kadar güzel, rahat gidiyorum amenna. Dün Ankara'dan Kocaeli'ne hızlı trenle gittim ne güzel ama hemen birileri 'Beğenmediği trene bindi' demiş, biri başlık atmış. Ya hu ben beğenmediğim trene binmedim, beğendiğim trene bindim de ben diyorum ki bu treni biz yapsaydık, biz üretseydik önce üretime geçsek, sonra hizmet yatırımlarına para ayırsaydık diyorum.

 İnşallah bir gün bu yetki bize verilirse biz iktidara gelsek bugün bu iktidarın yapmakta olduğu yatırımların tamamını durdururuz. Biz inşaat yapmayacağız değil biz fabrika inşaatı yapacağız. Arkasından makinelerini de getireceğiz. İnşaatta bin 500 kişi çalıştıracağız. Fabrika bittiğinde 4 bin 500 kişi çalıştıracağız" dedi.

“TÜRKİYE’DE İŞSİZLİK PROBLEMİ KALMAYACAK”

"Bizimle 
Türkiye'de işsizlik problemi kalmayacak" diyen Karamollaoğlu, "Biz iktidara geldiğimiz zaman, iki üç sene içinde bilemediniz 4 sene içinde işsizlik problemi diye bir problem Türkiye'de kalmayacak. Biz hizmet yatırımlarını durduracağız. Burada stadyum var mı? ne zaman bitecek? Biz gelirsek hemen durduracağız. O stadyumun yerine burada insanları çalıştıracak üretim yapacak bir fabrika yapılacak. Oradan kazanacağımız parayla da buradaki stadyumun da daha iyisini yapacağız" diye konuştu.

“HAK’KI ÜSTÜN TUTACAĞIZ”

İktidara geldiklerinde adaletin kamil manada tecellisini sağlayacaklarını sözlerine ekleyen Karamollaoğlu, "Ahlaki ve manevi değerler denildiği zaman aslında Hak anlayışı bunun tam göbeğindedir. Hak üstün tutulmadan bir ülkede huzur olmaz. Dünyada huzur olmaz. Ondan dolayı biz Hak'kı üstün tutacağız" şeklinde konuştu.

“BİZ İŞİMİZİN VE MEMLEKETİMİZİN DELİSİYİZ”
Karamollaoğlu, milli görüş iktidara geldiğinde 
Türkiye'deki sorunların hepsinin çözüme kavuşturulacağını savunarak, şunları kaydetti; "Neye ihtiyacımız varsa iğneden ipliğe, tanktan, toptan, tüfekten, yolda yürüyen arabaya kadar her şeyi imal etmek için yola çıkacağız. Biz böyle söylediğimiz için diyorlar ki, 'Bunlar deli, akılları başlarında değil'. Doğru bizde delilik var ama biz işimizin delisiyiz. Memleketimizin delisiyiz.

Birisi çıksın, Anadolu'yu Giresun dahil her tarafını dolaşsın. İktidara geldiğimizde biz bunu yapacağız, 'Burada deli var mı?' soracağız önce. Niye? Bizim yapacağımız işleri ancak işinin delisi olan insanlarla başarırız. Başkalarıyla başaramayız. Biz bunu denedik ve gördük. Dağları devirir bizim insanımız. Yeter ki siz onun elinden tutun. Onun için biz başka olacağız. Ülkemizin geleceği, İslam aleminin huzura ve barışa kavuşması, dünyamızda bir saadet döneminin başlaması, sadece ve sadece milli görüşün, önce ülkemizde iktidara gelmesiyle mümkün olacak. Gönülden inanıyoruz buna."

Konuşmanın ardından Karamollaoğlu, Başkan Adayı olan mevcut İl Başkanı Erkan Temiz’e başarılar diledi. Temiz, tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeleyerek il başkanlığına yeniden seçildi.(HABER ŞAFAK DELİÇAKAR)

Anahtar Kelimeler : “YATIRIMLARIN, TAMAMINI, DURDURACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız