HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Mart 2016 Cuma Saat: 11:49

“TARİHİMİZE ALTIN HARFLERLE YAZILAN ZAFER”

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
“TARİHİMİZE ALTIN HARFLERLE YAZILAN ZAFER”

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Oktay Çanak, mesajında 101 yıl önce Çanakkale'de büyük bir kahramanlık destanı yazan Mehmetçiğin, sergilediği cesaret ve fedakarlıkla bir yandan tüm dünyanın hayranlığını kazandığını, diğer yandan da İstiklal Savaşı'nın adeta ön sözünü yazdığını kaydetti.

Oktay Çanak mesajında şunları kaydetti: “Çanakkale Deniz Zaferimiz, milletimizin yeniden uyanışına, şahlanışına, bir millet olarak dünya sahnesinde yeniden yükselişine de zemin hazırlamıştır. Çanakkale'de, tarihimize altın harflerle yazılan zafer, istiklalimizin ve istikbalimizin de bir manifestosudur.

Şehitlerimiz ve onların kahramanlıklarından aldığımız ilhamla Türkiye'yi büyütmeye, güçlendirmeye, tarihine, kültürüne ve medeniyetine yarışır şekilde ülkemizi yüceltmeye devam ediyoruz. Çanakkale'de omuz omuza vatanlarını müdafaa eden şehitlerimizden, onların yan yana yattığı kabirlerden aldığımız ilhamla, kardeşliği pekiştiriyor, ülkemize yönelik her türlü fitne ve nifak girişimleriyle tek yürek halinde mücadele ediyoruz.

Çanakkale Deniz Zaferimizin yıl dönümünde, 18 Mart Şehitler Günü'nde, acılarını milletçe yüreğimizde hissettiğimiz şehitlerimize, bölücü terör örgütü ile sürdürülen mücadelede şehit düşen kahramanlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet niyaz ediyor, yakınlarına, milletimize baş sağlığı diliyorum.

Bir milletin gururu, bir milletin kahramanlık destanı olan Çanakkale Deniz Zaferi'mizin 101. yıl dönümü, aziz milletimize kutlu ve mübarek olsun. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun, Allah onlardan razı olsun” (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : “TARİHİMİZE, ALTIN, HARFLERLE, YAZILAN, ZAFER”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız