HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Temmuz 2021 Cuma Saat: 10:24

GAZİ VURUŞU

  CAN SİPER YANLIŞI HEP KARŞISINDAKİNDE ARIYOR Ülkenin  haklıdan yana değil, güçlüden yana olan ve yalana bile alkış tutan sığ beyinleri işte! Yanlışı hep karşısındakinde arıyor.    
GAZİ VURUŞU

 

CAN SİPER

YANLIŞI HEP KARŞISINDAKİNDE ARIYOR

Ülkenin  haklıdan yana değil, güçlüden yana olan ve yalana bile alkış tutan sığ beyinleri işte! Yanlışı hep karşısındakinde arıyor.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

 “2018 yılının Temmuz ayında, tek adam rejiminin resmen yürürlüğe girmesiyle birlikte yaşanan ekonomik kriz şiddetini artırdı. Kriz vatandaşlarımızın canını daha çok yakar hale geldi. Şahsım hükümetinin, halkı COVİD-19 salgınıyla mücadelede yalnız bırakmasının ardından da bu kriz tam bir buhrana dönüştü. Geldiğimiz noktada milyonlarca emekçi, memur, çiftçi, emekli, esnaf, öğrenci buhranın ortasında yaşam mücadelesi veriyor. Milyonlar işsizlikle, hayat pahalılığıyla, yoksullukla, borçlulukla ve maalesef açlıkla boğuşuyor.

Temmuz ayıyla beraber zam yağmuru hızlandı. Anlaşılan o ki, şahlanan yine milyonlar değil, bir avuç imtiyazlı insan olacak. Çünkü Saray halkın gerçeklerine ve ihtiyaçlarına tamamen sırtını dönmüş durumda. Bozuk düzeni değiştireceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, tek adam rejimine son verip halkın iktidarını kuracağız. Halkı zenginleştirecek olan, hayat pahalılığına son verecek olan Güçlendirilmiş Parlamenter Demokrasiyi kuracağız. Vatandaşa hesap vermeyi temeline alan demokratik hukuk devletini kurup, kamu kaynakları halk yararına kullanacağız.”

(CHP Ordu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Kaptanoğlu)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Herkes bir çeşit yaşıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SANAT PERDE

Ayşe-Bülent ÖKSÜZ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ÖZDEMİR İNŞAAT

İşletmeciliğini Recep ve Anıl Özdemir’in yaptığı Özdemir inşaat-ticaret , müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete 666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine de her türlü imkanı sağlamasıyla dikkat çeken ve işyerini daha da büyütmenin hesaplarını yapan  Özdemir inşaat –ticaret sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

CİHAN  MARKET

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübeler  İhsan ve Cihan Coşar’ın yaptığı Cihan market, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                “Kalitenin güler yüz ile buluştuğu tek adres” sloganıyla hizmet veren  Cihan market, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 64 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda gazete satış bayii ve fatura ödeme noktası da  olan Cihan markete,   225 13 85 ve 225 09 17 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Cihan Market sahip ve ayrılmaz çalışanı Olgun Türkmen’e   hayırlı  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GENÇLER KUNDURA

Gençler kundura (Ayakkabı hastanesi) yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her çeşit ayakkabı tamiratı ve dikim adresi Gençler kundura, Subayı Mahallesi İbni Sina Caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor. müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini 40 yıllık tecrübe Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura, Subaşı Mahallesi İbni Sina caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Gençler kunduraya, 214 72 668 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Gençler kundura sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜRSOYLAR OTOMOTİV

Sahipliğini Gökhan Gürsoy ile Ahmet Gölpınar’ın yaptığı Gürsoyla Otomotiv Lastik müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine gösterdiği yakın ilgiyle dikkat çeken ve ayni zamanda Petlas Yetkili Bayide olan Gürsoylar Otomotiv Lastik, Şube 1 Yeni Mahalle 327 sokak NO: 1 ve Şube 2 2.sanayi sitesui 1141 sokak NO: 16/A adresinde hizmet veriyor.

                Jant düzeltme ve rot balans ayarı ile 2. El lastik satış adresi Gürsoylar Otomotive hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Ne kadar yaşarsa yaşasın vakit dolduğunda ölecek insan adına; en garip ve en çok muhtaç olduğu an, kabre konulduğu andır.

 

 

O GÜN BUGÜN

Sözlerini tartmadan, düşünmeden, öfke içinde, nereye varacağını hesaplamadan konuşan biçare yetkili, etkili ve ilgililer, yarınlar umudunu da bitirdiler gitti ya.

 

 

HARBİDEN

Sevdiklerinizi incitmeyin. Çünkü onları bir gün incitmek için bile bulamayabilirsiniz.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Koronavirüs aşısını geliştiren BioNTech'in kurucularından Uğur Şahin’in, üçüncü doz aşı tartışmalarına dahil olduğunu,  üçüncü doz destekleyici aşılar olmadan salgının kontrol altına alınmayacağının altını çizen Şahin’in "Üçüncü bir destek aşısı bağışıklığı yenilemeye, tam bağışıklık sağlamaya yardımcı olacaktır. Böylelikle kış mevsiminde aşı olanlar arasında hastalığın yayılmasını engelleyebiliriz" ifadelerini kullandığını,

*****************************

x-Kurban Bayramında 3 milyon 760 bin baş hayvan kesileceğini tahmin edildiğini, fiyatların geçen yıla göre, büyükbaşta yüzde 19,73, küçükbaşta ise yüzde 17,33 oranında arttığını,  bu yıl ülkemizde ortalama kurban fiyatlarının, hayvan başına büyükbaşta 6 bin 500 ile 35 bin lira, küçükbaşta ise bin 300 lira ile 5 bin lira arasında olduğunu,

******************************                                                                                                                  

x-2021 ürünü fındıkta olgunlaşma dönemi sürüp, hasat da yaklaşırken rekolte tahminleri ile ilgili çalışmalar da son aşamaya geldiğini, Karadeniz Fındık ve Mamulleri Birliği’nin 14 ilde yaptığı tespit çalışmasının sonuçlarını bugün açıklayacağını,

******************************

x-Suudi Arabistan’ın , hacı adaylarına rehberlik ve organizasyon gibi çeşitli hizmetler sunacak "akıllı kart" uygulamasının kullanıma açıldığını duyurduğunu,

******************************                                                                                                                                

x-63 yıl önce kurulan Ordu Barosu’nun başkanlığına ilk kez bir kadın seçildiğini, Sibel Torun’un  294 oy alırken, rakibi Av. Atila Tatar ise 197 oy aldığını,

******************************

x-Türkiye'nin en büyük faz çalışması olan Sinovac Faz 3 çalışmasının koordinatörlüğünü de yürüten Prof. Dr. Murat Akova’nın, "AB ülkelerinde Ağustos başından itibaren Delta varyantın artık baskın hale geleceği bildiriliyor. Türkiye için de durum farklı değil, kaç vaka Delta varyantı çıktı vs, bunun artık önemi yok, bayramdan sonra Delta varyantın ülkemizde de baskın hale geleceğini tahmin ediyoruz” ifadelerini kullandığını,

******************************

x-Şehirler arası otobüs biletlerinde 3 ay süreyle tavan ücret uygulamasının başlatıldığını,  yol mesafesi 101-115 kilometre arası olan seyahatlerde bilet fiyatı 84 lira üstü olamayacağını, 351-450 kilometre arası yolculuklarda bilet fiyatı 144 lira, 651-700 kilometre arası ise 174 lira olacağını,

******************************             

x-Sağlık Bakanı Koca’nın “Elde edilen yeni bilgi ve tecrübelere göre 1. doz aşısı tamamlanan vatandaşlarımız için Sinovac aşısını olanlar 2. doz aşılarını 4 hafta sonra, Biontech aşısı olanlar ise 2. doz aşılarını ilk dozdan 3 hafta sonra olabilirler” dediğini,

******************************

x-Fatsa Belediyespor’da başlayan Teknik Direktörlük kariyerinde sırasıyla Ünyespor, Bulancakspor, Adıyamanspor, Giresunspor, Gümüşhanespor, Gebzespor, Batman Petrolspor, 68 Yeni Aksaray Belediyespor, Bayrampaşa, Orduspor, Pazarspor, Siirt İl Özel İdaresi, Adıyaman 1954 Spor, Artvin Hopaspor, 52 Orduspor Futbol Kulübü ve son olarak Arnavutköy Belediyespor’da görev yapan Ordulu Teknik Direktör Sinan Bayraktar’nı yeni sezonda 3.Lig ekibi Kahta 02 Spor’u çalıştıracağını,

******************************                                                                                                                        

x-52 Orduspor’un birinci kamp dönemini 21 Temmuz 2021-3 Ağustos 2021 tarihlerinde kendi tesislerinde, ikinci kamp dönemini hazırlık maçları yapmak üzere 6 Ağustos 2021-20 Ağustos 2021  tarihlerinde Bolu ilinde yapacağını,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız