HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Eylül 2021 Çarşamba Saat: 09:45

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER BİZİM ÜLKE İŞTE! Paranın her şeyin önüne geçtiği bu ülkede; herkesin işine yaradığı kadar iyi oluyor insan.   DEMİŞ DEMESİNEDE “Efirli’de kumsal boyunca 10 metrelik yürüyüş yoluna gereksinim olmadığı h
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

BİZİM ÜLKE İŞTE!

Paranın her şeyin önüne geçtiği bu ülkede; herkesin işine yaradığı kadar iyi oluyor insan.

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Efirli’de kumsal boyunca 10 metrelik yürüyüş yoluna gereksinim olmadığı halde yapılmak istenmesinin tek nedeninin Maliye ve Jandarma dinlenme tesislerinin satılacak olması nedeniyle alacak turizm şirketlerine altyapı çalışma olarak değerlendirmemiz yanlış olmaz.

Deniz dolgusu yapılarak kumsallar yok ediliyor. İl ve İlçe merkezlerine yakın kumsal bölgemiz Kumbaşı ve Efirli kaldı. Buraların korunması gerekir. Maliye ve Jandarma Dinlenme Tesislerinin satılmasıyla kıyıların turizm şirketlerinin otelleriyle dolacak. Bugün yürüyüş yolu adıyla yapılmak istenen 10 metrelik yol, yarın farklı kullanıma da açılabilir. Yürüyüş yolu için 10 metreye gerek yok. 2-3 metrelik toprak yürüyüş yolu yeter de artar ve imar değişikliğine de gerek yok. Kumsal kenarına 10 metrelik yolun imar değişikliğiyle yapılması kuşkuları artırmaktadır. Burada imar değişikliğiyle yol resmileştiğinde geri dönüşü olmayan betonlaşmaların yolu açılacaktır.  Bu nedenle, yolun turizm şirketlerine altyapı çalışması olduğunu akla getiriyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin halkın itirazlarını dikkate alarak imar değişikliğine onay vermemesi gerekir.”

(Erkut Yılmaz, Emek Partisi Perşembe İlçe Başkanı)

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Sevgi ve saygı fakirleri o kadar çok ki.

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

CAN YAPI

Murat ŞENOCAK

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

İşletmeciliğini hoş sohbet isimler Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve Avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zaman da  şehit aileleri ile gazi ve eşlerine yüzde elli indirim uygulayan Özen kuru temizlemeye,  223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Hanımefendi kişiliğiyle dikkat çeken Nuran Demirer’inde görev yaptığı Özen kuru temizleme sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

          YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini 30 yıllık  tecrübe (Olgun) Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla  hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz, Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

BİL-KAR BİLİŞİM

Sahipliğini hoş sohbet isim Recep çiçek’in yaptığı Bil-Kar Bilişim güvenlik sistemleri, yazılım ve teknik servis hizmetleri müşterilerinin himende olmaya devam ediyor.

                ‘Teknoloji sanattır” sloganıyla Yeni Mahalle 301 sokak NO: 21-C Ada iş merkezinde hizmet veren Bil-Kar Bilişime 222 1 222 ve 0530 526 76 77 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Bil-Kar Bilişim sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

FOTO HİLAL

Sahipliğini 35 yıllık tecrübe Yalçın Aydın ve eşi Gülüzar Aydın’ın  yaptığı Foto hilal, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Gelin arabası, gelin masası, gelin yolu,  nişan, düğün ve sünnet süslemeleri ile resim ve kamera çekimi adresi Foto Hilal, Düz Mahalle Karkaçar sokak NO: 8-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Foto Hilal’e, 223 38 78 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Foto Hilal’e hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Herkesin bir çeşit yaşadığı hayat bu! Ne yazık ki, her şey insanın istediği gibi olmuyor işte!

 

O GÜN BUGÜN

Yüzsüzleri  çok bol bu ülkede,  heves ve hayallerimiz, hep  kursaklarımız da kalıyor.

 

HARBİDEN

Merhamet karın doyurmaz ama o elinde tuttuğun bir dilim ekmeği, senden daha aç birine vermeyi öğretir sana…

 BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın  sosyal medya hesabından vaka tablosuyla ilgili paylaşımda bulunduğunu, el birliğiyle vaka sayısının 20 binin altına indirmek gerektiğini belirten Koca’nın, "Tablonun yüksek oluşundaki  gerçek,  uymaları gerektiğini aslında bildikleri kurallara uymadığını görüyoruz. Muhtemelen risk aldıklarını düşünmüyor, tedbire gerek görmüyorlardı. Kalabalık ortamda, evimizin dışında tedbirlere mutlaka uymalı, aşımızı olmalıyız." ifadelerini kullandı.

****************************************

x-Vali Tuncay Sonel’in aşıya yönelik yaptığı açıklamada, “Covid-19 pandemisinden korunmanın en etkili yolu olan aşılama çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz. Hiç aşı yaptırmayan veya aşıları eksik olan vatandaşlarımızın, aşılarını bir an önce yaptırmaları için çaba sarf edeceğiz. Bu konuda İlçe Kaymakamlarımız, Sağlık Grup Başkanlarımız, Aile Hekimlerimiz ve diğer kamu görevlilerimizden biraz daha gayret etmeliyiz. Okullarımızda, öğrencilerimizin maske, mesafe ve temizlik kuralına uymalarını bekliyoruz. Asla rehavete kapılmayalım. Rehavet, bu mücadeledeki en büyük düşmanımızdır” dediğini,

***************************************

x-Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, artan vakalar sonrası yüz yüze eğitimle ilgili değerlendirmelerde bulunduğunu,  Erdoğan’ın "Salgın sürecinden uzaktan yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerinin yüz yüze eğitiminin yerini alamadığını gördük. Onun için bu sene yüz yüze eğitim için kararlı bir tutum ortaya koyduk. 6 Eylül'de başlayan eğitim faaliyetleri alınan tedbirlerle başarı ile yürütülüyor" dediğini,

***************************************

x-52 Orduspor’un teknik patronu Cüneyt Tiryaki’nin "Şu anda tam da istediğimiz noktadayız. Ancak henüz ligin başında olduğumuzu da biliyoruz. Bu köprünün altından daha çok sular akacaktır. Hedefe gitmek için daha çok mücadeleler vereceğiz. Maç maç bakıyoruz. Şuan iyi noktadayız. İyi gidişatımızı sezon sonuna kadar sürdürüp şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyoruz” şeklindeki açıklamasının hayli dikkat çektiğini,

****************************************

x-Türkiye’de trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısı Ağustos ayı sonu itibarıyla 24 milyon 933 bin 974 olduğunu,

****************************************

x-Sivri çıkışlarıyla dikkatleri üzerine toplayan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın, "Dindarların gazabından korkmak lazım. İşlerine gelmeyen bir şeyle karşılaştıkları zaman ne aslandı ne kaplandı hiç birisini dinlemez bu insanlar" şeklindeki açıklamasının hayli dikkat çektiğini,

****************************************

x-Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Akın Çiftçi’nin, kuraklık nedeniyle arıcıların sıkıntı yaşadığını belirterek, bu yüzden % 40 oranında bir kayıp oluştuğunu söylediğini,

****************************************

x- Ordu’da yeni sezon öncesi yaşanan Futbol İl Temsilcisi Kongresi’nde yeniden seçilen Ali Osma Osma’nın bu görevi üçüncü kez üst üste yapacağını, 

****************************************

x-Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü’nün,2021 yılının ilk yedi ayında  'Alo 136' ihbar hattına ihbarda bulunarak kaçakçılığı önleyenlere operasyonun neticesine göre  1 milyon 200 bin TL ikramiye dağıttığını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız