HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Mart 2022 Çarşamba Saat: 09:26

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER SİYASETİ ÇİRKİNLEŞTİREN BEYİNCİKLER Kendilerinin ölümsüz sanan ve siyaseti çirkinleştiren beyincikler, yazın bir tarafa. İnsan, bütün hataları kendisi yapacak kadar uzun yaşamıyor.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

SİYASETİ ÇİRKİNLEŞTİREN BEYİNCİKLER

Kendilerinin ölümsüz sanan ve siyaseti çirkinleştiren beyincikler, yazın bir tarafa. İnsan, bütün hataları kendisi yapacak kadar uzun yaşamıyor.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Toplumumuza ait, ecdadımıza ait, geçmişimizden bize aktarılan bu tür etkinliklerde bir araya gelmek çok güzel bir şey. Bir milleti ayakta tutan geçmişten geleceğe taşıyan birlik ve beraberliğini sağlamasına vesile olan Nevruz gibi bayramlardır. Bizler de bu bayramları bir arada kutlayarak birlikte yaşayarak varlığımızı, kardeşliğimizi devam ettirmemiz gerekir. Yüzyıllardır Orta Asya’dan Balkanlara kadar geniş bir coğrafyada yaşatılan değerlerimizden biri olan Nevruz; baharın gelişinin, bolluk ve bereketin simgesi olmasının yanı sıra birlik ve beraberliğin, sevgi ve saygıyı yaşatan bir bayramın adıdır. Bu duygularla Nevruz Bayramı’nızı kutlar, barış ve huzurun egemen olduğu yeni başlangıçlara vesile olmasını temenni ederim.”

(Ordu Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Spor sevgisi de siyasete alet olmaya doymuyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

BUDERUS VE BOSCH

YETKİLİ SERVİSİ

Tolga UR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

FAHRETTTİN PARFÜMERİ

Sahipliğini yarım asırlık  tecrübe Fahrettin Gözükan’ın yaptığı Fahrettin parfümeri , müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                İthal cilt ve bakım güzellik ürünleri ile parfümeri satış adresi Fahrettin parfümeri Süleyman Felek caddesi NO: 14 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Fahrettin parfümeriye 225 44 13 ve 0505 906 70 70 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Fahrettin Parfümeri sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

GÜRBÜZ CD CENTER

Sahipliğini Ordu’nun renkli simalarından Taner Gürbüz’ün yaptığı Gürbüz CD Center , müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                VCD, DVD, PC oyun çeşitleri ve kontör satış adresi Gürbüz CD Center, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi (Konak kasabı yanı) NO: 53-C adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda online fatura ödeme merkezi olan ve gecenin geç saatlerine kadar müşterilerine hizmet veren Gürbüz CD Centere, 212 06 06 ve 0541 842 42 22 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gürbüz  CD Center sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

GURUR ŞARKÜTERİ

VE TEKEL BAYİİ

Sahipliğini hoş sohbet  Sabri Aras’ın yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayii müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Gece  22.00’ye kadar hizmet veren Gurur Şarküteri ve Tekel bayii Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde  hizmet veriyor.

                Gurur Şarküteri ve tekel bayiine 214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gurur Şarküteri  ve tekel bayiine  bol kazançlar diliyoruz.

GENÇLER KUNDURA

Her çeşit ayakkabı tamiratı ve dikim adresi Gençler kundura  (Ayakkabı hastanesi) müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini  47 yıllık tecrübe Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura, Subaşı Mahallesi İbni Sina caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı  sağlamasıyla da dikkat çeken Gençler kunduraya , 214 72 668 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Gençler kunduraya  hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Bir insan, insanın dibiyse eğer, içinden geldiği gibi yapar, işine geldiği gibi değil.

 

 

O GÜN BUGÜN

Misafiri olduğumuz bu hayatta; içimizin sızladığı yetmiyormuş gibi, her şeyi bir gün acıyla kaybetmek için kazanıyoruz.

 

 

HARBİDEN

Geçici olmak istemiyorsan seçici üzülmek istemiyorsan da gerçekçi olacaksın.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Koronavirüsün, geçen yıllarda Türkiye’de görülen kuş ve domuz gribi gibi olacağının altını çizen, Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özgür Enginyurt’un “Bu bir virüs olduğu için varyasyonlar olacaktır. Nasıl ki grip her sene varyasyon geçiriyorsa Omicron varyantından sonra da varyasyonlar olacaktır. Covid bundan sonrası için bizim hayatımızda olacak ama grip neyse Covid de öyle olacak. Biz artık yüzdük, karayı gördük. Bu da diğer üst solunum yolu enfeksiyonuna neden olan virüsler gibi kuş, domuz gribi gibi normalleşecek ve hayatımızı tehdit etmeyecek” ifadelerini kullanmasının bile yüreklere su serptiğini,

*********************************

x-Ordu Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın Nevruz bayramına yönelik yaptığı açıklamada,  “Toplumumuza ait, ecdadımıza ait, geçmişimizden bize aktarılan bu tür etkinliklerde bir araya gelmek çok güzel bir şey. Bir milleti ayakta tutan geçmişten geleceğe taşıyan birlik ve beraberliğini sağlamasına vesile olan Nevruz gibi bayramlardır. Bizler de bu bayramları bir arada kutlayarak birlikte yaşayarak varlığımızı, kardeşliğimizi devam ettirmemiz gerekir. Yüzyıllardır Orta Asya’dan Balkanlara kadar geniş bir coğrafyada yaşatılan değerlerimizden biri olan Nevruz; baharın gelişinin, bolluk ve bereketin simgesi olmasının yanı sıra birlik ve beraberliğin, sevgi ve saygıyı yaşatan bir bayramın adıdır” şeklindeki açıklamasını hayli dikkat çektiğini,

**********************************

x-Türkiye'de 65 ve daha yukarı yaştaki nüfus 5 yılda yüzde 24 artarak, geçen yıl 8 milyon 245 bin 124 kişiye ulaştığını, yaşlı nüfusun toplam nüfus içindeki oranının 2021 itibarıyla yüzde 9,7'ye çıktığını,

**********************************

x-Gazetemiz köşe yazarlarından Şafak Deliçakar’ın Aytunç isimli torununun biz yaşayanlar arasına katılmasının ardından, yazar Deliçakar’ın da dedeler arasındaki yerini aldığını, söyleşilerini ise “Ölsem gam yemem” şeklinde özetlediğini,

**********************************                                                                                                                       

x-2021 Temmuz ayı itibariyle Türkiye genelinde biri milli, bin 182'si halk, 610'u üniversite, 30 bin 618'i örgün ve yaygın eğitim kurumu kütüphanesi olmak üzere toplam 32 bin 411 kütüphane faaliyet gösterdiğini,

**********************************

x-Milli Eğitim Bakanlığı’nın  takvimine göre okullarda 2. dönem ara tatilinin 11 Nisan'da başlayacağını, 15 Nisan 2022 tarihinde de sona ereceğini,

**********************************

x-AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi’ne katılan Ordu Büyükşehir Belediyesinin, “Yılın en iyi ve nitelikli kültür sanat sezonu düzenleyen belediyesi” ödülüne layık görüldüğünü,

**********************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ordulu ustalarla birlikte ağaç sökme ve dikme makinası imal ettiğini, üretilen araç ile ağaçlara zarar verilmeden söküm ve dikim işlemlerinin kolaylıkla gerçekleştirildiğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız