HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Eylül 2023 Salı Saat: 08:43

GAZİ VURUŞU

CANSİPER BAKIP DA GÖRMEYECEKSİN Her şeyin güçlüden yana olduğu bu ülkede; kafa ve beyni yormadan yaşamak istiyorsan; ya paranın hesabını bilmeyecek gemicik ve yatlar da keyif çatacaksın, ya da bakıp da görmeyecek sin.     ANLAYAN A
GAZİ VURUŞU

CANSİPER

BAKIP DA GÖRMEYECEKSİN

Her şeyin güçlüden yana olduğu bu ülkede; kafa ve beyni yormadan yaşamak istiyorsan; ya paranın hesabını bilmeyecek gemicik ve yatlar da keyif çatacaksın, ya da bakıp da görmeyecek sin.

 

 

ANLAYAN ANLADI

Göçü artık şehrin kaderi olmaktan çıkarmak istiyoruz. Göç veren değil üretimiyle güç veren bir şehir gayesiyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Tören “Biz ilk günden itibaren Altınordu’muz için üreten ve kendine yeten bir şehir inşası gayesiyle çalışıyoruz. Bu anlamda, istihdam politikalarıyla insanımızı kendi şehrinde iş üretir hale getirerek, Altınordu’muzu bölgemizin, marka şehri haline getirmek en büyük hedeflerimizden biri. Bu hedeflerimiz doğrultusunda özellikle gençler ve kadınların işgücünün temel ve mesleki becerilerinin, işgücü piyasasının sürekli değişmekte olan ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde geliştirilmesine imkân sağlayacak politikalar belirledik ve uyguladık.

Öncelikle Ordu işgücü piyasasının talep, beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve Altınordu’nun gelecek yıllarını planlayabilmek adına Hazır Giyim Uygulamaları Merkezi ve Mesleki Eğitim Mükemmeliyet Merkezi gibi istihdam altyapılarını oluşturduk. Bu şehirde geldiğimiz günlerde slogan haline getirdiğimiz bir cümlemiz vardı: "Bu şehir artık göç veren değil üretimiyle yatırımıyla istihdamıyla ülkesine güç veren, değer katan bir şehir olacak" demiştik. İşte Tekstil Park Projemiz bu politikalarımızın bir sonucu olarak Altınordu’da yükseliyor. İki etaptan oluşan projemiz tamamlandığında yaklaşık 2 bin kişiye iş imkânı sunacağız. Tek derdimiz bu şehrin çocukları doğdukları topraklarda onurlu başı dik bir şekilde yaşasınlar.”(Aşkın Tören Altınordu Bld Bşk)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Çarpık yapılaşmanın önüne geçilemedi gitti.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ÖZEN AYAKKABI

Engin ÖZEN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

GENÇLER KUNDURA

Her çeşit ayakkabı tamiratı ve dikim adresi Gençler kundura  (Ayakkabı hastanesi) müşterilerinin hizmetinde olmaya devam  ediyor.

                İşletmeciliğini  Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura, Subaşı Mahallesi İbni Sina caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı  sağlamasıyla da dikkat çeken Gençler kunduraya ,214 72 668 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Gençler kunduraya hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Akademi Mühendislik  makine mühendisi  Kadem Kutlutaş’ın  önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi Mühendislik, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Akademi  Mühendisliğe, 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Akademi Mühendislik sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

HİLAL DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK

 Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, 35yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hilal Dijital Fotoğrafçılık’ta  vesikalık resim çekimi ile düğün, nişan, çocuk sünnet, kep çekimleri de uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

                Sahipliğini Yalçın Aydın’ın eşi Gülizar  Hekim Aydın’ın da çekim yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, Düz Mahalle, Karkaçar sokak NO: 8-A (Öğretmenevi karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                223 38 73 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

ORDU KANBEROĞLU

Ordu Kanberoğlu turizm ve seyahat otobüs işletmesi çeyrek asırlık tecrübe  Zeki Gül’ün önderliğinde  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                ‘Sevdiklerinize kavuşturur’ sloganıyla hizmet veren Kanberoğlu Turizm Seyahat ve Otobüs işletmesine 233 14 22 ve 234 42 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Türkiye’nin her tarafına ulaşabileceğiniz, Kanberoğlu Turizm ve seyahat otobüs işletmesine kazasız  günler  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Sistemin kaymağını  hınca hınç yiyen siyasiler; ağızlarıyla söylediklerini beyin ve yürekleriyle onaylamadığı içindir ki; her doğan gün bir önceyi aratıyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Gördüğünün yarısına, işittiğinin bütününe inanma. İki gör, iki dinle ve bir kez de konuş. Susarak kazandığın değeri de boş konuşarak harcama.

 

 

HARBİDEN

Varsın, doğruyu yazana ve konuşana 'DELİ!' damgası vursunlar. Sen sen ol, kimseye gebe kalma. Bazen sözün bitmesini beklemeden de noktayı koy! Yoksa, yaşadığına bin pişman olursun.

 

 

BUNLARI  BİLİYOR MUYDUNUZ?

x-MHP Ordu Milletvekili Şanlıtürk’ün yaptığı açıklamaya göre, Ordu’da 460 ruhsatlı balıkçı teknesinin  bulunduğunu , Ordu nüfusuna kayıtlı 7 bin 500 Ordulu balıkçıların  ülke genelinde çeşitli teknelerde çalışarak rızıklarını temin ettiklerini,

*********************

x-Hastanelerin yükünü azaltacak uygulamadan bahseden  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, "Hastaların yüzde 22'si reçete yazdırmak için hastanelere gidiyor. Onların bu taleplerini uzaktan sağlık hizmeti ile çözmeyi düşünüyoruz. Bu şekilde reçete, rapor vs. ihtiyaçların hastaneye gelmeden halledilmesi sağlanacak" dediğini,

*********************

x-2015 yılında hizmete giren Ordu-Giresun havalimanı zemin iyileştirme çalışması için bakıma alındığını,  havalimanında zemin iyileştirilmesinin yanı sıra apron park sayısının artırılacağı ve yeni taksi yolu yapılacağını, havalimanında yapım işi için  177 milyon liralık yatırım öngörüldüğünü,

*********************

x-Akkuş Belediyesi’nin ilçe genelinde mahallelerin yol sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırmak amacıyla Salman mahallesine kurduğu beton santralinin faaliyete başladığını,

*********************

x-Futbolda, “Yaz transfer dönemi” olarak adlandırılan ve 26 Haziran 03 tarihinde başlayan 1.tansfer ve tescil döneminin 15 Eylül 2023 Cuma günü sona ereceğini,

*********************

x- Türkiye’de ihracatın 2023 yılı Temmuz ayında, 20 milyar 78 milyon dolar, ithalatın ise 32 milyar 295 milyon dolar olarak gerçekleştiğini,

*********************

x-Karadeniz Teknikerler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ordu Teknikerler Derneği Başkanı Musa Kıranlı’nın , 1 Eylül Dünya Barış günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Barış, her şeyi hazmeden mutluluktur” ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

*********************

x-Ordu’da toplam 6 adet KYK Yurdunun bulunduğunu, bu yurtların isimlerinin de Fatsa Öğrenci Yurdu(Karma) , Ünye Yurdu (Karma), Ordu Yurdu (Erkek),Ordu Lebibe Ergin  Karlıbel Öğrenci Yurdu, Evliya Çelebi Yurdu (Karma)

*********************

x-Orduspor’un 1.Lig’de mücadele ettiği sezon teknik direktörlüğünü yapan Ordulu  teknik direktör Hüseyin Özcan’ın , yeni sezonda hem 3.Lig ekibi Çatalcaspor’da teknik direktörlük yapacak hem de Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Yüksekokulu'nda yerel birimler bölümünü okuyacağını,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız