HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Kasım 2023 Salı Saat: 09:18

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER Geçmişe iç çekerek yaşadığımız bu ülkede; gün be gün garipleştiriliyoruz, Uyutuluyoruz ve körleştiriliyoruz. Bu hale nasıl gelindiğini de anlamakta zorlanıyoru ANLAYAN ANLADI! “İsrailin Gazze’de Filistin halkına uygul
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

Geçmişe iç çekerek yaşadığımız bu ülkede; gün be gün garipleştiriliyoruz, Uyutuluyoruz ve körleştiriliyoruz. Bu hale nasıl gelindiğini de anlamakta zorlanıyoru

ANLAYAN ANLADI!

“İsrail'in Gazze’de Filistin halkına uyguladığı devlet terörüne karşı Türkiye'de infial uyandı. Ordu Büyükşehir Belediyesi de bir tepki açıklaması yaptı. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal tesislerinde satılan İsrail menşeli ürünlerin satışını yasaklamış. Ama aynı ordu Büyükşehir Belediyesi bir İsrail firmasıyla dalga enerjisi üreten bir iş birliği yapıyor. Bununla ilgili bir protokol sürüyor ve 150 milyon dolarlık bu işlemi iptal etmiyor. Cumhuriyetin 100. yılında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekilleri İstanbul'daki Filistin mitingine giderken güya sosyal tesislerindeki İsrail mallarının satışını yasaklarken bir yandan da dalga enerjisi üretiyor İsrail'le”

“Milletle Dalga mı Geçiyorsunuz?”

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı boykotun göstermelik olduğunu söyleyen Milletvekili Adıgüzel, “Siz milletle dalga mı geçiyorsunuz? Çünkü bu tepkiler tamamen göstermelik. Yapmanız gereken şey o anlaşmayı iptal edip o işi daha iyi yapabilirsiniz”

(Mustafa Adıgüzel CHP Ordu Milletvekili)

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Misafiri olduğumuz hayatı”Kim kime dum duma” yaşıyoruz işte!

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

FURTUN YALI HAMAMI

Sedat Yaşar(Karadağlı)

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

YAĞMUR KİTABEVİ

İşletmeciliğini 30 yıllık tecrübe  Bilal Değirmenci’nin yaptığı Yağmur kitabevi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kitap, kırtasiye, oyuncak ve spor malzemelerinin satış adresi Yağmur kitabevi, Barbaros caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Yağmur Kitabevi’ne 212 28 77 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Yağmur Kitabevi’ne hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİANCO VİTA

Sahipliğini 35 yıllık tecrübe Ufuk Ünal’ın yaptığı gelinlik, abiye ve iç giyim adresi Bianco Vita, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da Sağlayan Bianco vita, Atatürk Bulvarı  (Migros karşısı) NO: 96-A adresinde hizmet veriyor.

                Sinop’tan Hopa’ya kadar da hizmet veren Bianco Vita’ya 233 02 96 ve 0532 283 73 14 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Bianco Vita sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

STADYUM TURİZM

Okul turlarının en güvenilir ve en tartışmasız lideri Stadyum turizm eski dönem FİFA kokartlı gururumuz Ali Aydın’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Güler yüzlü hizmetiyle dikkat çeken Stadyum Turizm, Düz Mahalle Süleyman Felek caddesi NO: 16-B adresinde bulunuyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetin ve Uçak bilet satışının da adresi olan Stadyum turizm sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜRSU ELEKTRONİK

Gürsu Elektronik,  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. 

                Televizyon, uydu sistemleri ve merkezi sistemlerin adresi Gürsu Elektronik, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Sahipliğini 30 yıllık tecrübe Dursun Gürsu’nun yaptığı Gürsu elektronik. Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 18 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Sony yetkili servisi de olan Gürsu Elektronik’e 223 39 46 ve 0532 736 44 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Gürsu Elektronik sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

DOKUNDURMA

Siyasilerin şakşakçılığına soyunan çise çakallarının çok bol olduğu ülke bu! Bakar da görmezsen mesele yok. Okuma yazma bilmezsen de hiç mesele yok.

O GÜN BUGÜN

Hırsızlığın, hayasızlığın ve arsızlığın kol gezdiği bir ülkede; doğacak her gün her şeye de gebedir.

HARBİDEN

Zaman dediğin içinde bulunduğun an, ötesi yok bunun. Olay, sorun, anlama özürlü insancıklara kafa ve beyin yorma yaşa. Nasılsa yaşasan da yaşamasan da bitecek bu hayat!

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Dünyada en fazla mülteciye ev sahipliği yapan ülke Türkiye’de mültecilerin dışında 1 milyon 335 bin kişi de resmi ikamet izni ile yaşadığını,  ilk sırada 154 bin ile Rus vatandaşlarının yer aldığını,  

**************************

x-Türkiye'de  nüfus sayısının  31 Aralık 85 milyon 279 bin 553 kişiye ulaştığını.  erkek nüfusu 42 milyon 704 bin 112 kişi olurken, kadın nüfus da 42 milyon 575 bin 441 kişiye ulaştığını,

**************************

x-Son açıklanan verilere göre 30 büyükşehir arasında ,bankalara en çok borcu olan şehirlerin belli olduğunu rapora göre, Ordu’nun , Türkiye'nin borçlu illeri arasında 27. sırada yer aldığını,  Ordu'nun borcunun  41 milyar 837 milyon 210 bin TL olarak açıklandığını,

 

***************************

x-Altınordu Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve 7’den 70’e tüm kesimlere hizmet verecek 12 adet Sentetik Çimli Semt Sahası yapımında sona gelindi. Kısa sürede hizmete sunulacak semt sahaları ile şehre 10 bin  metrekare yeni spor alanı kazandırılacağını,

***************************

x-Türkiye’de 2024 Resmi Tatiller: 2024 Resmi Tatil Günlerinin:

-Yılbaşı: 1 Ocak 2024 Pazartesi

-Yarıyıl Tatili: 22 Ocak Pazartesi – 4 Şubat Pazar

-Ramazan Bayramı Arife (yarım gün): 9 Nisan 2024 Salı, Ramazan Bayramı 1.Gün: 10 Nisan 2024 Çarşamba, ramazan Bayramı 2.Gün: 11 Nisan 2024 Perşembe, Ramazan Bayramı 3.Gün: 12 Nisan 2024 Cuma

-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı: 23 Nisan Salı

-1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü: 1 Mayıs Çarşamba

-19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı: 19 Mayıs Pazar

-Kurban Bayramı Arife (yarım gün): 15 Haziran 2024 Cumartesi

-Kurban Bayramı 1.Gün: 16 Haziran 2024 Pazar, Kurban Bayramı 2.Gün: 17 Haziran 2024 Pazartesi,-Kurban Bayramı 3.Gün: 18 Haziran 2024 Salı ve Kurban Bayramı 4.Gün: 19 Haziran 2024 Çarşamba

-15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü: 15 Temmuz Pazartesi

-30 Ağustos Zafer Bayramı: 30 Ağustos Cuma

-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı: 29 Ekim Salı

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız