HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Aralık 2023 Cuma Saat: 09:11

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER SORUN HEP VARDIR İnsan bu! Yaşadığı yerde sorun hep vardır. Kafa ve beyin yorma. Anlama özürlüleri tespih yap kendine, bazen çek bazen de salla gitsin.     ANLAYAN ANLADI! “AK Parti olarak inanıyoruz ki eğitim, kadın-erke
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

SORUN HEP VARDIR

İnsan bu! Yaşadığı yerde sorun hep vardır. Kafa ve beyin yorma. Anlama özürlüleri tespih yap kendine, bazen çek bazen de salla gitsin.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“AK Parti olarak inanıyoruz ki eğitim, kadın-erkek eşitliği konusunda şiddetin önlenmesi için atılan en temel adımdır. Bu düşünceyle kadına yönelik şiddetle mücadelede toplumsal dayanışmanın gücü önemlidir. Bugüne kadar olduğu gibi sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler ve uluslararası kuruluşlarla iş birliği yaparak kapsamlı çözümler üretmeye devam edeceğiz..

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü vesilesiyle şiddetin sadece ev, sokak ve işyerleri ile sınırlı olmadığını vurgulamak istiyoruz. Çatışmalarda zorla silahlandırma, çatışmaya zorlama, tecavüz ve intihar görünümlü infazlar da kadına yönelik şiddetin en ağır biçimidir. YPG-PKK gibi terör örgütlerinin uluslararası raporlara giren kadınlara ve kız çocuklarına yönelik şiddetini, infazını bir kez daha kınıyoruz.

AK Parti Kadın Kolları olarak kadına yönelik her türlü şiddeti reddediyoruz. Tek bir kadının dahi şiddet görmesine tahammülümüz yok. Ev içinde, çatışmalarda, terör faaliyetlerinde ve her türlü zeminde şiddet uygulayana, şiddete taraf olana, şiddet üzerinden siyaset yapana, şiddeti araçsallaştıran, olumlayan zihniyete karşı kadın erkek omuz omuza mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.” (Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Duygu Kızıl)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Herkes kendince haklı ve herkes hayatı bir başka yaşıyor…

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

MAĞDEN ÇAYEVİ

Tarık MAĞDEN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

İSPİRLİ PİDE VE PİZZA

Sahipliğini Ordu Lokantacılar Aşçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Kaya’nın yaptığı  İspirli pide ve pizza, çeyrek asırdır ayni yerde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kiremitte tavuk, kiremitte et, pide çeşitleri, pizza, lahmacun, saç kavurma, çorba çeşitleri,  Yükçülük sokak no: 7-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayrıca yine Mehmet Kaya’nın işletmeciliğini yaptığı İspirli pide, kebap ve Akçaabat köfte de hizmet vermeye devam ediyor.

                “Aradığınız hizmet! Özlediğiniz lezzet! “sloganıyla müşterilerine Akyazı Mahallesi Rus pazarı kavşağında  hizmet veren İspirli pide, kebap ve Akçaabat köfte salonun da Adana ocak başı çeşitleri, Akçaabat köfte, tavuk ve ızgara çeşitleri, kebap, pizza, pide çorba, güveç ve künefe servisi yapılıyor.

                Her iki işyerine de 214 48 81- 225 43 33, 234 56 56 ve 234 87 87 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                İspirli pide ve Pizza’ya Hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

NETAŞ TEKNİK SERVİS

Fax, fotokopi, GSM telefonları, telefon santralleri, 2. El telefonları ve cep telefon tamir adresi Netaş Teknik Servisi , çeyrek asırlık tecrübeyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Şarkiye Mahallesi Çapulacılar sokak, kalafat iş hanı NO: 10 adresinde hizmet veren Netaş Teknik servise 225 34 39 ve 0530 326 15 59 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Netaş Teknik servisi Erol Şengönül’e bolkazanç dileklerimizi iletiyoruz.

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

İşletmeciliğini  hoş sohbet isimler Mustafa –Ömer ve Yılmaz Saylan kardeşlerin yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri  hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan  Saylan Yapı Malzemeleri, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü  imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  Saylan Yapı Malzemelerine 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                 Saylan Yapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına, hayırlı  kazançlar diliyoruz.

CİHAN  MARKET

 

Cihan market, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                “Kalitenin güler yüz ile buluştuğu tek adres” sloganıyla hizmet veren  Cihan market, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 64 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda gazete satış bayii ve fatura ödeme noktası da  olan Cihan markete,   225 13 85 ve 225 09 17 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Cihan Market sahip ve ayrılmaz çalışanı Olgun Türkmen’e hayırlı  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Çaresizlerin ölümüne bedel ödediği bu ülkede; gözyaşı, düşünce ve isyan bir şeyi değiştirmeye yetmiyor işte...

 

 

O GÜN BUGÜN

Görmeden yalan söyleyenler, yalana bile alkış tutanlar, seviyor gözükenler   işini her şartta yüzdürüyor.

 

 

HARBİDEN

Vefa defterinin de kapandığı bu ülkede; sen sen ol, aklı sende olmayanı, yüreğinde taşıma

.

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun , önce Samsun hızlı tren projesi sonra Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin demiryolu ile birbirine bağlanacak dediğini,

************************

x-Ordu Diş Hastanesi ve Ordu Sağlık İl Müdürlüğü hizmet binası inşaatının ihale edildiğini, ihaleyi Şanlıurfalı bir firmanın aldığını,

************************

x-2022 yılında  50 milyon 450 bin ziyaretçi ağırlayan Türkiye’nin , en çok turist ağırlayan 4. ülke olduğunu,

************************

x-Milyonlarca öğrencinin beklediği teknolojik cihaz desteği, Resmi Gazete'de yayımlandığını, buna göre, satın alma tarihi itibarıyla 26 yaşından gün almamış, açık öğretim öğrencileri hariç, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yükseköğretim öğrencilerinin her birine, bir defaya mahsus olmak üzere teknolojik cihaz desteği ve bir yıllık internet desteği sağlanacağını,

************************

x-Başkan Hilmi Güler’in, yapılan revizyon ile Millet Bahçesi otoparkının 2 katlı ve 2000 araçlık olacağını kaydettiğini,  revize edilen proje ile 1900 araçlık kapalı, 100 araçlık açık olmak üzere toplamda 2000 araçlık otopark yapılması kararlaştırıldığını,

************************

x-Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça’nın , büyük uğraşlarımız sonucunda bir yanlıştan dönülerek tüm emeklilere 5 bin tl ikramiye verilmesini sağlandıkları belirttiğini,

************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Ordu'da Ekim 2023'te ihracat ve ithalatta ciddi seviyede artış yaşandığını,  ihracat yüzde 27,13 artarak 36 milyon 838 bin dolar, ithalat ise yüzde 61,40 azalarak 2 milyon 390 bin dolar olarak gerçekleştiğini,

************************

x-Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in  “Bazı arkadaşlar iyi şeyleri duymak istemiyor. Dertleri zevk ediniyorlar. Millet Bahçesinin altına 2 bin araçlık otopark yapılacak. Fazlası var eksiği yok” ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

************************

x-TFF 3.Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden 52 Orduspor’un 13.haftayı bay geçeceğini, Orduspor 67 A.Ş’nni sahasında Alanla Kestelspor’la  Fatsa Belediyespor’un da deplasmanda Silivrispor’a karşılaşacağını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız