HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Aralık 2023 Salı Saat: 09:04

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER ATAMAZ İÇİNDEKİ HUZURSUZLUĞU Yarınlar kuşkusu duyan insan; atamaz içindeki huzursuzluğu, gerginliği, sinir-stres hallerini…     ANLAYAN ANLADI! “Türkiye, dünya fındık üretiminde liderken Ordu, fındığın en çok ür
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

ATAMAZ İÇİNDEKİ HUZURSUZLUĞU

Yarınlar kuşkusu duyan insan; atamaz içindeki huzursuzluğu, gerginliği, sinir-stres hallerini…

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Türkiye, dünya fındık üretiminde liderken Ordu, fındığın en çok üretildiği lokasyondur. Türkiye’de en çok bal, Ordulu arıcılar tarafından üretilmektedir. Ordu’nun denize kıyısı 100 kilometredir. Bu anlamda balıkçılık ve diğer su ürünleri yetiştiriciliği, avcılığı ve ticareti önem arz etmektedir. Denizin bereketinden ne kadar faydalanıyoruz ve başta balık olmak üzere su ürünlerinden katma değerli mamul madde elde edip edemediğimiz, hem kilit soru, hem de sorundur.

Ordu Ticaret Borsası olarak, kentimizin mevcut ve potansiyel değerleri, zenginlikleri hususunda tüm algılarımız açıktır. Fındık, bal ve balıkçılığın da içinde olduğu üretim kalemleri hususunda hazırlayıp güncel tuttuğumuz raporlarımız web sitemizde yayınlanmakta olup; birçok kurum, kuruluş ve işletmenin çalışmalarında bu raporlardan istifade ettiğini de geri dönüşlerden biliyoruz. Bilgi, bekletilmemelidir. Bu türden etkinliklerle bilgi birikimi aktarılmakta ve aktarılan bilgi büyümekte, gelişmektedir.”(Ordu Borsa Bşk Ziver Kahraman)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! İnsan insana yakınken bile uzak.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

TEMEL FINDIK

Temel BAKICI

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk  dolu bir gün diler.

AYDİL TESİSAT

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe Murat Aydil’in yaptığı Aydil Tesisat müşterilerinin  hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Doğalgaz ,kalorifer, sıhhi tesisat, güneş enerjisi, hırdavat ve elektrik malzemeleri adresi Aydil  Tesisat Bucak Mahallesi Nefsi bucak caddesi NO: 14-A adresinde hizmet veriyor.

                Gazi ve şehit ailelerine yüzde 35 indirim yapan  Aydil Tesisata 0531 576 76 53 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Aydil Tesisat sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZDEMİR İNŞAAT

Sahipliğini yılların tecrübesi Recep Özdemir’in yaptığı Özdemir inşaat-ticaret müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete 666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Özdemir inşaat –ticarete hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

FATİH AYAKKABI

Kaliteli ayakkabı satış adresi Fatih ayakkabı, yılların tecrübeleri  Ufuk Cankorur, Hüsnü Gürsoy ve Mehmet Çelik’in işbirliğiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Bay-bayan ayakkabı çeşitlerinin adresi Fatih ayakkabı, Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi N0: 19 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine de her türlü imkanı sağlayan Fatih Ayakkabıya, 223 48 33 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Fatih ayakkabı sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

ANAHTARCI VE ŞEMSİYECİ

Ordu’nun ve Karadeniz’in tek Şemsiye tamircisi Kaya Işıklı, 35 yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Dayı mesleğini (Merhum Aziz Ünal) sürdüren ve anahtar tamirciliğinin de adresi olan Anahtarcı ve Şemsiyeci, Osman paşa caddesi NO: 50 adresinde hizmet veriyor.

                “Usta söyletmez yapar” gerçeğinin de belgecisi de olan Anahtarcı ve Şemsiyeci Kaya Işıklar’a 214 91 82 ve 0533 415 64 83 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda ithal şemsiye çeşitlerinin de satış adresi olan Anahtarcı ve şemsiyeci sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Er ya da geç altında yatacağımız toprak, günahlardan başka her şeyi örter.

 

 

O GÜN BUGÜN

Yalanı bile parayla satan çise çakalları bu! sizinle konuşmaya güçlerinin yetmeyeceğini anladıkları için arkanızdan konuşur...!!!

 

 

HARBİDEN

Sözde durmayan ve sır saklamayanların sayısını gün be gün artığı ülke bu! İnsanların ilk söylediklerine değil, son yaptıklarına bak.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordulu aktör ve tiyatro sanatçısı Serkan Aydın’ın Çiğdem Sakarya ile yer aldığı Tarık Günersal’ın yazıp yönettiği, tek perdelik “Aşk ve Siyaset” adlı romantik komedram 21 Ocak 2024’te Ordu’da sahneleneceğini,

**************************

x-Ordu Barosu Başkanı Sibel Torun, kontrolsüzce açılan hukuk fakültelerine işaret ederek ,“Hem avukat sayısında hem de stajyer sayısında inanılmaz derecede bir artış oldu. Şu anda Ordu’da 787 avukat ve 120 stajyerimizle beraber hizmet vermeye çalışıyoruz.” ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

**************************

x-Fenerbahçe'nin Nordsjaelland'a 6-1 gibi tarihi skorla mağlup olduğu karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerin yıldızı Tadic açıklamada bulunduğunu,  oldukça üzgün olan Sırp futbolcunun, "Utanç dolu bir akşamdı!" ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

**************************

x-İl potansiyeli yüksek 66 ilçe arasında Fatsa ile Ünye’ninde yer aldığını,

**************************

x-İl Hayvanları Koruma Kurulu Toplantısı'nda alınan kararla birlikte, 19 ilçede hayvanların eş zamanlı kısırlaştırılacağını,

**************************

x-Kabadüz ilçesine bağlı 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'ndaki kayak merkezinde, doğayla iç içe kayak ve snowboard, kızakla kayma, ahşap bungalov ile otelde konaklama imkanı sunulduğunu,  kış turizmi kapsamında bakım ve yenileme çalışmalarının tamamlandığını, 11 pist ve 2 telesiyejin bulunduğu merkezde sezonun 10 Aralık'ta açılacağını,

**************************

x-Ordu Kivi Üreticileri Birliği Başkanı Yusuf Uzunlar’ın, kahverengi kokarcanın bu yıl kivide yaklaşık 2 bin ton zarara neden olduğunun altını çizerek,bunun maddi karşılığının ise 40 milyon lira  olduğunu söylediğini,  

**************************

x-Ordu’nun 12 ilçesinde yürütülen “TULIP Bolaman Çayı Havzası Projesi" kapsamında hibe almaya hak kazanan 12 yetiştiriciye 36 adet büyükbaş gebe düve, 6 yetiştiriciye 300 koyun ve 18 koç dağıtıldığını,

**************************

x-EURO 2024'e katılacak takımlara dağıtılacak para ödülü miktarı, EURO 2020 ile aynı seviyede, yani toplam 331 milyon avro olarak onaylandığını,

Turnuvaya katılacak takımlara para ödülü dağıtım sistemi şu şekilde oldu:

Katılım ücreti: 9,25 milyon avro

Maç bonusu: Galibiyet için 1 milyon avro ve beraberlik için 500 bin avro

Son 16 turuna katılma hakkı: 1,5 milyon avro

Çeyrek finale kalma hakkı: 2,5 milyon avro

Yarı finale kalma hakkı: 4 milyon avro

İkinci olana 5 milyon avro tutarında ek ödeme verilecek.

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız