HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Aralık 2023 Çarşamba Saat: 09:24

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER İNERKEN YİNE ONLARLA KARŞILAŞACAKSINIZ!!! Siyasi ve sportif alanda kendisini bulunmaz Hint kumaşı sanan, yetkili, etkili ve ilgililer;  merdivenleri tırmanırken insanlara selam vermeyi unutmayınız. Çünkü inerken yine onlarla kar
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

İNERKEN YİNE ONLARLA KARŞILAŞACAKSINIZ!!!

Siyasi ve sportif alanda kendisini bulunmaz Hint kumaşı sanan, yetkili, etkili ve ilgililer;  merdivenleri tırmanırken insanlara selam vermeyi unutmayınız. Çünkü inerken yine onlarla karşılaşacaksınız!!!

 

 

ANLADI!

“Fındık kanununun çıkarılmasının kaçınılmaz oldu. Meclisteki fındık üreten illerin toplantısından şu karar çıktı. 40'ın üzerinde milletvekili var. Ziraat odası başkanlarımızla görüşeceğiz isteklerini tek tek not alacağız. Aynı şekilde ihracatçılarımız ile görüşeceğiz. İhracatçılarımız ne istiyor? Bir fındık kanunu çıkarabilirsek birçok önemli meseleyi de böylece çözmüş olacağız.

Fındıktaki en büyük tehlike Trabzon, Giresun ve ordu illerinde alan bazlı destek. 277 lira civarında destek alıyoruz bakanlık bunu kaldırmanın peşinde. Dolayısıyla 350-400 kilo verim alan batı illeri ile doğuyu kıyaslayamayız. Onların masrafı ile bizimki bir değil.

Ordu dünyanın en fazla fındığını üreten şehir dolayısıyla Ordulu fındıkçıların söylediği ile diğer üreticilerin söylediğini aynı kefede tutarsak doğru bir tutum olmaz”

(Naci Şanlıtürk MHP Ordu Milletvekili)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞE! Kimsesizlerin kimsesi olanlar, hakkettikleri alkışı hep alıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SİMGE GİYİM

İbrahim Ünal

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

GÜRBÜZ CD CENTER

İşletmeciliğini Taner Gürbüz’ün yaptığı Gürbüz CD Center müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                VCD, DVD, PC oyun çeşitleri ve kontör satış adresi Gürbüz CD Center, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi (Konak kasabı bitişiği ) NO: 53-C adresinde hizmet veriyor.

                Akşamın geç saatlerine kadar müşterilerine hizmet veren Gürbüz CD Centere, 212 06 06 ve 0541 842 42 22 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zaman da hoş sohbetinde adresi olan Gürbüz  CD Center sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

           YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ  

Akvaryum kuş galerisi çeyrek asırlık tecrübeyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini (Olgun) Nihat Kul’un yaptığı, Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                 Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisine, 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz

Yeni Doğuş Akvaryum ve Kuş  galerisi sahip ve çalışanlarına, bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİRLİK ELEKTRİK

Sahipliğini 35 yıllık tecrübe Adil Özcanlı’nın yaptığı Elektrik ve sıhhi tesisat adresi Birlik Elektrik, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

 Birlik Elektrik, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 23-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda spor sohbetlerinin vazgeçilmez adresi olan Birlik Elektriğe,225 69 35 ve 0 533 252 82 57 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Birlik Elektrik SAHİP VE   çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

GURUR ŞARKÜTERİ

   VE TEKEL BAYİİ

İşletmeciliğini 20 yıllık tecrübe  Sabri Aras’ın yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayii müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde hizmet veren Gurur Şarküteri ve tekel bayiine, 214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda her akşam saat 22.00’ye kadar hizmet vermesiyle dikkat çeken  Gurur Şarküteri ve Tekel Bayiine hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Dilinin söylediğini yüreğin ispatlamıyorsa susacaksın!!?

 

 

O GÜN BUGÜN

SİLAHLARI KONUŞTURUYOR

Sorunları akılla çözemeyen siyasiler yumruk ve tekmelerini ve öldürmek adına yaşayan soytarılar da silahlarını konuşturuyor.

 

 

HARBİDEN

Binlerce evinİz, tonlarca paranız olsa da hepsi seni kovacak...Düşünün en sadık evininiz yine mezar olacak.Çalan, çırpan ve daha sonra da memleketçi kesilen, paragözler böyle bile.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

Bir önceki Yerel seçimlerinde(31 Mart 2019)  AK Parti'nin kazandığı belediyelerin; Akkuş, Altınordu, Aybastı, Çatalpınar, Çaybaşı, Fatsa, Gölköy, Gürgentepe, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye, Perşembe, Ulubey, Ünye,  MHP'nin kazandığı belediyelerin; Çamaş, İkizce  ve CHP’nin kazandığı Belediye’nin ise ; Gülyalı olduklarını, 

**************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerin cadde ve sokaklarını günün ihtiyaçlarına uygun modern ışıklarla donattığını, Fatsa, Mesudiye, Gölköy, Kabataş, Kumru, Akkuş, Çatalpınar, Korgan, Kabadüz, Aybastı, İkizce ve Çaybaşı ilçelerinde çalışmaların tamamlandığını,

***************************

x-Türk vatandaşlarının 10 Yunan adasına yapacakları seyahatlerde, kapıda tek girişli ve 7 gün geçerli vize uygulamasına yönelik çalışmaların AB Komisyonu tarafından onaylandığını,

****************************

x-Ordulu hayırsever iş insanı Burhan Erçal’ın  memleketi Kumru'da Anadolu Lisesi'ne 6 derslikli ek bina ve 150 kişilik konferans salonu yaptıracak olmasının takdir topladığını,

****************************

x-Anadolu Jet, Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Ankara'ya yönelik uçuşlarında önemli bir güncelleme yaparak haftalık sefer sayısını 14'e çıkardığını, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren haftada 14 sefer düzenleneceğini, yeni düzenlemeyle birlikte, Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Ankara Esenboğa Havalimanı'na haftanın her günü karşılıklı olarak 2 sefer düzenleneceğini, Seferlerin, sabah ve akşam saatlerinde gerçekleştirileceğini, 

****************************

x-Ordu temsilcileri 52 Orduspor, Ordu 67 AŞ ve Fatsa Belediyesinin zirve umutlarını büyük ölçüde yitirdiklerini,

****************************

x-Türkiye’nin, 2023 yılının 7 ayında 30 milyon 93 bin 446 ziyaretçiyi ağırladığını,  Kültür ve Turizm Bakanlığının verilerine göre, 7 ayda Türkiye'ye gelen ziyaretçilerin 26 milyon 766 bin 240'ını yabancılar, 3 milyon 327 bin 206'sını yurt dışı ikametli vatandaşların oluşturduğunu,

*****************************

x-Altınordu’nun ilk ve tek cemevi olan Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi, Büyükşehir Belediyesi ve Alevi Kültür Derneği iş birliğinde sürdürülen çalışmalar kapsamında tamamlandığını çalışmaların bitirilmesinin ardından vatandaşların kısa bir süre önce hizmetine sunulan cemevi’nin açılış töreninin gerçekleştirildiğini,

******************************

x-Ordu’nun Altınordu ilçesinde Yeni Mahallede bulunan Eski Otogar arsasına Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Orkent A.Ş. tarafından bloklar yapılarak satılacağını,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız