HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Aralık 2023 Çarşamba Saat: 09:54

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER YAŞADIĞIN ANDIR Misafiri olduğumuz bu hayatta; her şeyin zamanı yaşadığın andır. Öyle ise Ne dünde ne yarın da her şey anda de ve yaşat gitsin.     ANLAYAN ANLADI! “Ordudaki görev süresi içinde herkesle kardeş hukuk
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

YAŞADIĞIN ANDIR

Misafiri olduğumuz bu hayatta; her şeyin zamanı yaşadığın andır. Öyle ise "Ne dünde ne yarın da her şey anda" de ve yaşat gitsin.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Ordu'daki görev süresi içinde herkesle kardeş hukuku geliştirme çabası içerisinde olacağım. İnşallah bunun açılımını süreç içerisinde hep beraber yaşayacağız. Dileğim odur ki benden yapılabileceğim, valinin bilmesi halinde çözmek için gayret etmesi gerektiğini düşündüğünüz ne varsa basın mensubu arkadaşlar olarak onu ertelemeyin, esirgemeyin. Olabilecek en kısa süre içerisinde bize iletin. Sizden şimdiden bir talebim olsun. İnşallah süre içerisinde bunun içini hep beraber karşılıklı doldururuz.

Ordu hakikaten Karadeniz'in incisi. Yalovalılar Çınarcık için 'Marmara'nın incisi' derler. Dolayısıyla bir inciden diğer inciye geldik. Bu inci, biraz daha büyük bir inci. İnşallah Ordu'ya nefer olarak geldim. Ne hizmet edebilirsek de onu kar hanemize yazacağız. Bize güvenip bu göreve atayanları mahcup etmeyeceğiz. Büyük bir gayretle görevimizi yapmaya devam edeceğim”

(Muammer Erol Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Şahsi çıkarlar yarınlar umudunu bile başlamadan söndürüyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AYAR SAATCİ

Sefer-Naci AYAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

PABUÇ

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi  Pabuç, Merkez: Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi N0: 38 ve Şube Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Pabuç’a, 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 nole telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Pabuç, sahip ve çalışanlarına, hayırlı kazançlar diliyoruz.

                         MODİ

TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

Modi Turizm ve Seyahat Acentesi  hoş sohbet isim Mahmut Özel ve Ayşen Özel ikilisinin  önderliğinde tatil ve gezi severlere hizmet vermeye devam ediyor.

                Tur organizasyonları, bilet satış noktası ve tatil organizasyonlarının adresi Modi Turizm ve Seyahat Acentesi, Selimiye Mahallesi Lise Caddesi Vakfı İş Merkezi 4-6 adresinde hizmet veriyor.

Size bir telefon kadar yakın olan Modi Turizm  ve Seyahat acentesine, 225 18 76  ve 0532 245 15 72 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Modi Turizm ve Seyahat Acentesine, bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜZEL ORDU UNLU MAMULLER

Sahipliğini yarım asırlık  tecrübe Yusuf Küçük ve oğullarının yaptığı , Güzel Ordu unlu mamulleri, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yaş pasta, kuru pasta, tatlı, poğaça ve simit, sandviç satışının yapıldığı Güzel Ordu Unlu mamulleri, Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi NO: 84 adresinde hizmet veriyor.

                214 44 91 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Güzel Ordu Unlu Mamulleri sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

ÖZDEMİR İNŞAAT

İşletmeciliğini Recep  Özdemir’in yaptığı Özdemir inşaat-ticaret , hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan  ve Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete, 666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Özdemir inşaat –ticaret sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Ne günlere kaldık be! Para ve şahsi çıkarlar; sevgiyi, saygıyı, dostluğu ve kardeşliği bitirdi gitti ya...

 

 

O GÜN BUGÜN

Her şey güzel olsun istiyorsan, inanmaktan vazgeçme.

 

 

HARBİDEN

Hayat acı bir oyundur. Bazen fakir, bazen zengin ama sonu ölümle biten acı bir oyun.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'ndan bankada parası olan herkesi ilgilendiren bir hamle geldiğini, TMSF’nin 2024 yılından itibaren geçerli olmak üzere mevduatta devlet güvencesi miktarını 400 bin TL'den 650 bin TL'ye yükselttiğini,

**************************

x-Milli Piyango bilet fiyatlarının, çeyrek biletin 100, yarım biletin 200 tam biletin ise  400 TL'den satıldığını,

**************************

x-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in , Altınordu Belediye Başkan Adayını açıkladığını, buna göre; halen Gülyalı Belediye Başkanı olarak görev yapan Ulaş Tepe’nin, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde CHP’nin Altınordu Belediye Başkan Adayı olduğunu,

**************************

x-Yap işlet devret yöntemiyle Ordu’nun seyir terası Boztepe’de dağ kızağı yapılacak olmasının yerinde bir karar olarak değerlendirildiğini,

***************************

x-Samsun-Sarp demiryolunun, Cumhuriyetin Karadeniz’e borcu olduğuna dikkat çeken MHP Ordu Milletvekili Şanlıtürk’ün, konuya yönelik yaptığı açıklamada; ''Erzincan'dan Trabzon'a Karadeniz dağları aşılıp hızlı tren yapılabiliyorsa Samsun'dan Sarp'a kadar demiryolunun da yapılabilmesi lazım ve bunun içinde bölgemiz için ısrarımızı sürdürüyoruz. Samsun-Sarp demiryolu Ordu'nun hem ticari hem de sosyal yaşamına yukarı yönlü ivme kazandıracak.” İfadelerini kullanmasını hayli dikkat çektiğini,

***************************

x-Sahipsiz sokak köpekleri sayısının Ordu, Giresun, Samsun, Trabzon ve Rize illerinde 99 bine ulaşması vatandaşları sokaklarda yürümeye korkar hale getirdiğini,

***************************

x-Başkan Hilmi Güler’in yaptığı açıklamaya göre, Karadeniz’de ilk Boztepe dağ kızağı, Kirazlimanı Ordu’nun çekim merkezi olacağını, Ordu’nun yeni nikah salonu Kirazlimanı’nda yükselecek ve Durugöl’de dijital kitapların yer alacağı bir kütüphane inşa edileceğini,

*****************************

x-Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özgür Enginyurt, Ordu'da köpek sorununa dikkat çekerek isyan ettiğiöni, Enginyurt’un,"Kuduz, kist hidatik başta olmak üzere birçok mikrop taşıyorlar. Bu hayvanların hak ettikleri yaşam alanı şehrin ortası değil, bir hayvansever olarak hak ettikleri ortama taşınmalarını, hayvan barınaklarının (modern) bir an önce hayata geçirilmesini talep ediyorum. "dediğini,

*****************************

x-TÜIK konut satış rakamlarını açıkladığını, bun göre, Türkiye genelinde 2022 yılı Kasım ayında 93 bin 514 konut satılırken Ordu’da 962 konut satıldığını.

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız