HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Aralık 2023 Salı Saat: 09:12

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER TONLARCA PARAN OLSA DA İnsanları ötekileştiren ve çaresizlere tekme tokat güç deneyen ve kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanan sözüm ona yetkililer. Binlerce eviniz, tonlarca paranız olsa da hepsi sizi kovacak...Bir de insanlığ
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

TONLARCA PARAN OLSA DA

İnsanları ötekileştiren ve çaresizlere tekme tokat güç deneyen ve kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanan sözüm ona yetkililer. Binlerce eviniz, tonlarca paranız olsa da hepsi sizi kovacak...Bir de insanlığı deneyip de düşünün, en sadık evin mezar olacak.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Vatandaşlarla her fırsatta bir araya geldik. Bunun yanında görüşme taleplerini bekletmemek adına her ay gerçekleştirdikleri halk günü ile de vatandaşları belediyede ağırlamaktan da büyük mutluluk duyduk.

Bugüne kadar hiçbir vatandaşımıza sırtımızı dönmedik, bize ihtiyaç duyan hiç kimseyi yalnız bırakmadık, bundan böyle de bırakmayacağız. Biz, hep bu şehirde yaşayan ailelerimizin, gençlerimizin, büyüklerimizin, çocuklarımızın refahı mutluluğu için gayret gösterdik. Her sokağa, her köşeye, her haneye, her yüreğe dokunabilmek için durmadık yorulmadık, engellere takılmadık, her yere koştuk. Bundan sonra daha büyük adımlarla şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet yolculuğumuzu milletimiz ile el ele gönül gönüle sürdüreceğiz.

Gönlümüzün olduğu gibi kapımızın da sonuna kadar açık olduğunu tüm hemşehrilerimiz zaten biliyorlar. Bugün de yarın da her koşulda hemşerilerimizin yanında ve eli öpülesi annelerimizin dizinin dibinde olmaya devam edeceğim.” (Aşkın Tören Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! “Barış, her şeyi hazmeden mutluluktur” gerçeği bir anlam ifade etmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

MAĞDEN ÇAYEVİ

Tarık MAĞDEN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

DAMLA KİTABEVİ

Sahipliğini merhum Ahmet Altaş’ın oğlu  Arda Altaş ile çeyrek asırlık tecrübeSedat Gönül’ün yaptığı Damla kitabevi ,hizmet vermeye devam ediyor.

                Yok yokun adresi Damla Kitabevi, Düz Mahalle Hükümet caddesi NO: 24 adresinde hizmet veriyor.

 214 45 66 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Damla kitabevi sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

ORDU KANBEROĞLU

Ordu Kanberoğlu turizm ve seyahat otobüs işletmesi  çeyrek asırlık tecrübe Zeki Gül’ün önderliğinde  hizmet vermeye devam ediyor.

Zekai, Davut ve Kayalı ekibiyle ve ‘Sevdiklerinize kavuşturur’ sloganıyla hizmet veren Kanberoğlu’na, 233 14 22 ve 234 42 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Türkiye’nin her tarafına ulaştıran, Kanberoğlu Turizm ve seyahat otobüs İşletmesi’ne her zaman olduğu gibi,kazasız günler ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

                      MODİ

TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

Modi Turizm ve Seyahat Acentesi Mahmut Özel ve Ayşen Özel çiftinin önderliğinde tatil ve gezi severlere hizmet vermeye devam ediyor.

                Tur organizasyonları, bilet satış noktası ve tatil organizasyonlarının adresi Modi, Turizm ve Seyahat Acentesi, Selimiye Mahallesi Lise Caddesi Vakfı İş Merkezi 4-6 adresinde hizmet veren Modi Turizm  ve Seyahat acentesine , 225 18 76  ve 0532 245 15 72 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda gülen yüzün adresi de olan Modi Turizm ve Seyahat Acentesine, bol kazançlı günler dileğimizi iletiyoruz.

              YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini (Olgun) Nihat Kul’un yaptığı, Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet  devam ediyor.

Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve  0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz, Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Yürekte iz bırakan anılar unutulmasa da  mutluluk adına; silin geçmişte kalan her şeyi ve yeniden bir yol çizin  kendinize.

 

 

O GÜN BUGÜN

Doğruyu yazmaktan ve söylemekten korkmayan ve bazen sözün bitmesini beklemeden de noktayı koyan, hiç  kimseye gebe kalmaz.

 

 

HARBİDEN

Hiç unutulmasın ki, Dünyanın en güzel hissi, birinin yüzündeki gülümsemenin sebebi olduğunu bilmektir.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimine ilişkin seçim takvimi Resmi Gazete'de yayımlanırken Yüksek Seçim Kurulu kararına göre, 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin seçim takviminin başlangıç günü 1 Ocak 2024 Pazartesi olacağını,

**************************

 x-Yüksek Seçim Kurulu 2 Ocak'ta seçime katılabilecek siyasi partileri ilan edecek. 27 Ocak 2024'te siyasi partilerin birleşik oy pusulasındaki yeri belirleneceğini,

***************************

x-7 Şubat'ta seçmen kütükleri kesinleşecek ve seçmenlerin oy vereceği yer ve sandıkların belirlenmesi başlayacak, bu süreç 11 Şubat'ta tamamlanacağını,

****************************

x-Siyasi partiler aday listelerini 20 Şubat Salı günü saat 17.00'ye kadar teslim edeceklerini,

****************************

x-3 Mart Pazar günü kesin aday listeleri il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edileceğini, 21 Mart'ta seçim propagandası ve yasakların başlayacağını,

****************************

x- Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 6 ülkenin vatandaşlarına vize muafiyeti tanındığını, ABD, Kanada, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Umman vatandaşlarına, Türkiye'ye yapacakları turistik amaçlı seyahatlerde her 180 günde 90 gün süreyle vize muafiyeti sağlandığını,

*****************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin çiftçilere dağıttığı 3 bin 750 adet kuşburnu fidanıyla 30 dönüm atıl arazinin  tarımla buluşacağını,

*****************************

x-Karadeniz’in incisi Ordu’nun  sakin şehir ünvanlı ilçesi Perşembe’nin ülkenin en etkileyici  12 ilçesi arasında yer aldığını,

*****************************

x-Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayının son anda bir değişiklik olmaması halinde,  27 Aralık Çarşamba günü kamuoyuna duyurulacağını.

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız