HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Şubat 2024 Perşembe Saat: 12:19

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER İNSANIN DİBİ
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

İNSANIN DİBİ

İnsanın dibi ne ölenin ne de gidenin arkasından ağır sözler konuşmaz. Bilir ki; biri ölmüş gitmiş biri de gitmiş bitmiştir.

 

 

ANLAYAN ANLADI

Sivil Toplum Kuruluşları Kadın Buluşmasında konuşan Başkan Güler, “Bazı idareler 7 tane projeyle seçim kazanırken biz 700 tane yaptık. Biraz ileri gittik. Bizim Belediyecilik konusunda bir problemimiz yok. Bizim belediyeciliğimiz yeni başlamıyor.1994 ruhu ile birlikte Cumhurbaşkanımızla başladı. Ordu’da bunu sürdürüyor ve rekorlar kırıyoruz. Yolunda, suyunda en iyisini yaparken diğer projelerimizin de en iyisini yapıyoruz.

Bir davanın mensupları olduklarının altını çizen Güler, “Bu dava çok köklü bir dava. Ben partinin kurucularından biriyim. Bizim davamız pazara kadar değil, mezara kadar. Huzur her şeyin esası, kavga ortamı istemiyoruz” diye konuştu.

Altınordu ilçesi SKM açılışını da yapan Güler, 31 Mart Yerel Seçimlerine dair açıklamalarda bulunarak Ordu’dan Türkiye’ye güzel bir sonuç müjdeleyeceklerini ifade etti. Güler şöyle konuştu:  “31 Mart’ta inşallah Ordu’muzdan güzel bir mesajı Türkiye’ye, bütün dünyaya duyuracağız. Burada güzel bir sonucu inşallah müjdeleyeceğiz. Altınordu’muz zaten çok güzel bir kent, onu ikinci yüzyılda parlayan yıldız yapacağız. Burada sevgiyi büyüteceğiz. Kavga diliyle bir yere varılmıyor. Nefret diliyle, yalan haberle bir yere varılmıyor.”(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! İnsan bile insana yabancı.

 

 

GÜNAKIŞI

ATAŞ BRANDA

Özgür YETİM-Selçuk KOTAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

                       MODİ

TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

Modi Turizm ve Seyahat Acentesi Genel Müdür Mahmut Özel ve  eşi Ayşen Özel çiftinin önderliğinde tatil ve gezi severlere hizmet vermeye devam ediyor.

Tur organizasyonları, bilet satış noktası ve tatil organizasyonlarının adresi Modi, Turizm ve Seyahat Acentesi, Selimiye Mahallesi Lise Caddesi Vakfı İş Merkezi 4-6 adresinde hizmet veren Modi Turizm  ve Seyahat acentesine, 225 18 76  ve 0532 245 15 72 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Ayni zamanda gülen yüzün adresi de olan Modi Turizm ve Seyahat Acentesine, bol kazançlı günler diliyoruz.

                YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini (Olgun) Nihat Kul’un yaptığı, Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet  devam ediyor.

Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve  0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz, Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

CİHAN  MARKET

Cihan market müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Cihan market, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 64 adresinde hizmet veriyor.

Ayni zamanda gazete satış bayide olan  Cihan market,  gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerinin hizmetinde olmasıyla dikkat çekiyor.

Cihan market sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

NETAŞ TEKNİK SERVİS

Sahipliğini  Erol Şengönül’ün yaptığı Netaş Teknik servis müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

 GSM telefonları, telefon santralleri, 2. El telefonları ve cep telefon tamir adresi Netaş Teknik Servisi, Şarkiye Mahallesi Çapulacılar sokak  kalafat iş hanı NO: 10 adresinde hizmet veren Netaş Teknik servise,225 34 39 ve 0530 326 15 59 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Netaş Teknik servise bol kazançlar diliyoruz.

DOKUNDURMA

Bir insan adına; en garip ve en çok muhtaç olduğu an, kabre konulduğu o andır.

 

 

O GÜN BUGÜN

İnsanız işte! Acıkan yer başka, acıyan yer başkadır.

 

 

HARBİDEN

Ölmek için yaşadığımız hayat işte! İnsan, aklıyla yüreği arasında hep çaresiz kalıyor.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Resmi Gazete ‘de yayımlanan yönetmeliğe göre, en az 2 yıllık deneyime sahip B sınıfı ehliyete sahip olanların, A1 sınıfı sürücü belgesi ile kullanılabilen motosikletleri de sürülebileceklerini,

*******************

x-Türkiye’de 2014 yılında 2 milyon 931 bin olan tek kişilik hane halkı sayısı, 2023 yılında 5 milyon 192 bin 825'e yükseldiğini, artışın en büyük kısmı 2020 ve 2021 yıllarında Kovid-19 salgını sırasında gerçekleştiğini,  salgının etkisiyle 2021 yılında tek kişilik hane halkı sayısı 4 milyon 781 bin 600'e çıktığını,

*******************

x-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) aralık ayı işsizlik verilerini açıkladığını,  buna göre Türkiye genelinde 2023 sonu itibarıyla 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsizlik oranının yüzde 8.8 olduğunu,

*******************

x-Deprem Uzm.Prof.Dr. Ahmet Ercan’ın yaptığı açıklamaya göre, Türkiye’de deprem riski en az olan illerin; Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Kastamonu, Zonguldak’ın olduklarını,

*******************

x-Ordu’ya sağlık alanında nefes aldıracak olan, 987 yataklı şehir hastanesindeki çalışmaların  yüzde 93’e ulaştığını,

*******************

x-Ordu Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak’ın ; “Eski valilik hizmet binası, Ordu Arkeoloji Müzesi olacak ve kısa bir süre içeresinde Ana Tanrıça Kibele Heykelimizi burada halkımıza sergileyeceğiz. Büyük ihtimalle bu yaz aylarında Kibele, evine dönmüş olacaktır” dediğini,

*******************

x-Gülyalı’da saha ziyaretlerini sürdüren Gülyalı Belediye Başkan Adayı Uğur Cörüt’ün, denk geldiği yol çalışmalarından  dolayı Başkan Tepe’ye teşekkür etmesinin hayli dikkat çektiğini,

*******************                                                                                                                                                         

x-Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadeleleri 27, 28, 29 Şubat 2024 tarihinde oynanacağını,

*******************

x-2024 yılında zam yağmurunun hız kesmeden sürdüğünü, yeni yılla birlikte dolmuş, kira, ekmek, simit ve berber gibi birçok hizmete zam geldiğini, Zamların  vatandaşları olumsuz etkilediğinin gözlendiğini, 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız