HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Eylül 2016 Pazar Saat: 13:56

SERVİS TAŞIMACILIĞINDA YENİ DÖNEM

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin ardından Fatsa için de S plaka ihalesi gerçekleştirdi. Fatsa ilçesinde ihaleye katılan gerçek ve tüzel kişiler, öğrenci ve personel taşımacılığını artık yasal olarak yapacak. Ordu Bü
SERVİS TAŞIMACILIĞINDA YENİ DÖNEM

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin ardından Fatsa için de S plaka ihalesi gerçekleştirdi. Fatsa ilçesinde ihaleye katılan gerçek ve tüzel kişiler, öğrenci ve personel taşımacılığını artık yasal olarak yapacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan ihale, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlubaşkanlığında gerçekleşti.

ASLA TAVİZ VERİLMEYECEK

İhale hakkında açıklamalarda bulunanBaşkan Enver Yılmaz, Büyükşehir olarak servis taşımacılığını düzene koymayı amaçladıklarını söyleyerek,“Amacımız servis taşımacılığına diğer büyükşehirlerde olduğu gibi bir düzenleme getirmek. İhaleyi daha önce gerçekleştirecektik ancak ihaleye katılacak vatandaşlarımızın bizden bazı talepleri oldu. Bizler de oda başkanları ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek, talep doğrultusunda şartnameyi yeniden oluşturduk. Buna rağmen üç ilçeden gelen talep, istenilen seviyede olmadı. Büyükşehir Belediyesi olarak, bu sistemi Ordu’da oturtacak ve sistemin takipçisi olacağız. Bu aşamadan sonra Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde İl Emniyet Müdürlüğü, Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığıkoordinasyonunda denetimler yapılacak.Öğrenci ve personel taşımacılığını ulusal standartlara uygun hale getirmek için denetimleridüzenli olarak yapacağız ve bu konuda asla taviz vermeyeceğiz” dedi.

 

TAHDİTLİ PLAKALAR İHALE EDİLDİ

Altınordu ilçesinde yapılan 75 adet S plakanın ihalesi ve Fatsa ilçesinde yapılan 175 adet S plakanın ihalesikapalı teklif usulüyle gerçekleştirildi. Tekliflerin muhammen bedelleri üzerinde olduğu ihaleye katılan vatandaşlara tahditliplakalarverildi.

Fatsa ilçesinde servis taşımacılığı yapacak araçların S plakalı ihalesi 50 bin 100 liradan, daha önce ihalesi yapılan Altınorduilçesindeki S plakaların satışları ise 75 bin 200 lira ile 82 bin 160 lira aralığında yapıldı.Ünye ilçesi için yapılması planlanan ihaleye başvuru olmamasından dolayıihale gerçekleşmedi. (Haber Merkezi)

 

 

 

Anahtar Kelimeler : SERVİS, TAŞIMACILIĞINDA, YENİ, DÖNEM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız