HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Eylül 2016 Pazartesi Saat: 10:44

ORDU’DA HEDEF BAŞARI

Ordu’da ziller bugün 2016-2017 eğitim-öğretim yılı için çalacak. Yaklaşık 140 Bin öğrenci ile yeni eğitim-öğretim yılına merhaba diyecek olan ilk ve orta öğretim öğrencilerinin heyecanları ilk günlerde de sürmeye devam etti. Yen
ORDU’DA HEDEF BAŞARI

Ordu’da ziller bugün 2016-2017 eğitim-öğretim yılı için çalacak. Yaklaşık 140 Bin öğrenci ile yeni eğitim-öğretim yılına merhaba diyecek olan ilk ve orta öğretim öğrencilerinin heyecanları ilk günlerde de sürmeye devam etti.

Yeni eğitim-öğretim yılında ise Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu bir okulda katılacağı törenle ilk zili çalarak öğrencilere, öğretmenlere ve velilere önemli mesajlar verecek.

9 Bin 500 öğretmen ile 2016-2017 yılında hedefe koşacak olan Ordu’da bu sene Türkiye ortalamasında yerin daha aşağılara çekilmesi bekleniyor. Uzun yıllardır Türkiye ortalamasında 50.nci ve 60.ncı basamaklardan aşağı inemeyen Ordu’da bu sene hedef yüksek gösteriliyor.

Devlet okullarının yanı sıra özel okulların da bu sene eğitim ortalamasına katkı sunması beklenen Ordu’da okulların fiziki yeterlilikleri ve teknik malzemelerinde elden geçirildiği belirtildi.

Üniversite adayı öğrenci sayısının da yine önceki yıla yakın 9 bin dolaylarında olacağı tahmin ediliyor. Üniversite başarı oranlarında da son yıllarda gerileyen Ordu’da bu sene hedef biraz daha yüksek tutuluyor.

Öğrenci kıyafetleri ve okul malzemelerinin de satışa sunulduğu bugünlerde ise uzmanlar özellikle okula yeni başlayan öğrencilerin okul malzemelerini alırken çocukların sağlıklarını tehdit etmeyecek ürünleri tercih etmeleri önerilerinde bulundular. (Haber Merkezi)

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, HEDEF, BAŞARI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız