HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Kasım 2016 Cuma Saat: 08:02

HATIRALAR KÜTÜPHANEDE YAŞATILACAK

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, AK Parti Genel Merkezi Kütüphanesi’nde 15 Temmuz Şehitleri anısına yapılan özel bölümü ziyaret etti.  AK Parti Genel Merkezinde, FETÖ’nün hain darbe girişimine kalkıştığı gece şehit olan
HATIRALAR KÜTÜPHANEDE YAŞATILACAK

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, AK Parti Genel Merkezi Kütüphanesi’nde 15 Temmuz Şehitleri anısına yapılan özel bölümü ziyaret etti. 

AK Parti Genel Merkezinde, FETÖ’nün hain darbe girişimine kalkıştığı gece şehit olan vatandaşların eşyalarının ve biyografilerinin yer aldığı bölümü ziyaret eden Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, şehitlerin anısının yaşatılmasının çok önemli olduğunu vurguladı.

Ar-Ge Başkanlığı’nın koordinasyonu ile oluşturulan bölümdeki anı defterini imzalayan Gündoğdu,imkanı olan herkesi kütüphaneyi ziyaret etmeye çağırdı. Anı defterine yazdığı notta 15 Temmuz gecesini “Bin yıllık ihanet ve işgal girişimi” olarak niteleyen Gündoğdu “İslamı istismar eden, kökü dışarıda, emperyalist dünyaya hizmet eden FETÖ’nün gerçekleştirmeye çalıştığı işgal girişimi, milletimizin iradesine çarpmış ve başarılı olamamıştır.

15 Temmuz gecesi şanlı direnişe katılan ve şehit düşen kardeşlerimizin hatıraları partimizin kütüphanesinde yaşatılmaktadır. Böylece tüm şehit ve gazilerimizi dua ve minnetle tekrar yad ediyorum. Allah milletimizi korusun ve yüceltsin.” dedi.

 Kütüphane Herkese Açık

AK Parti Genel Merkezi’ndeki kütüphanenin herkese açık olduğunu kaydeden Metin Gündoğdu, “Gayet profesyonelce hazırlanmış ve kapsamlı bir kütüphanemiz var. Araştırmalar yapmak isteyen ya da kitap ödünç almak isteyen tüm kardeşlerimiz partimizin kütüphanesini kullanabilirler.” diye konuştu.(Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : HATIRALAR, KÜTÜPHANEDE, YAŞATILACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız