HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Kasım 2016 Cuma Saat: 08:06

YANGIN EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 2016 – 2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullarda verdiği yangın eğitimlerine kaldığı yerden devam ediyor.  İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle koordineli
YANGIN EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 2016 – 2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullarda verdiği yangın eğitimlerine kaldığı yerden devam ediyor.

 İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle koordineli olarak hazırlanan eğitim programı kapsamında,19 ilçenin tamamında yangın eğitimleri düzenlenecek. Yıl boyunca devam edecek eğitim seminerlerinin ilki Altınordu ilçesinde başladı. Yaklaşık 3 hafta içerisinde 39 okulda seminer düzenlenerek 3 bin 687 öğrenciye güvenli yaşam ve yangın konularında bilgi verildi.

 Seminerlerde öncelikli olarak yangın öncesinde alınması gereken tedbirlerden bahseden itfaiye eğitmenleri, güvenli bir yaşam için yapılması gerekenler, yangın anında doğru davranış şekilleri ve yangın sonrasında yapılacaklar hakkında açıklamalarda bulundu.

 Eğitimlerde yangına karşı bilinçli bir nesil yetiştirme konusunda şimdiye kadar yapılan çalışmaların izleri de görüldü. Daha önceki yıllarda benzer eğitim programlarına katılan ve verilen bilgilerden istifade eden bazı öğrenciler,eğitmenler tarafından sorulan sorulara doğru bir şekilde cevap verdi. Bu durum, eğitim çalışmaları sayesinde öğrencilerin her geçen gün daha bilgili bir konuma geldiğini gösterdi. (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : YANGIN, EĞİTİMLERİ, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız