HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 12:17

MÜDÜRLER İKİZCE’DE TOPLANDI

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında, 19 İlçe Millî Eğitim Müdürün katılımıyla İkizce ilçesinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Müdür Vargeloğlu İkizce ilçe ziyaretine ilk olarak İ
MÜDÜRLER İKİZCE’DE TOPLANDI

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında, 19 İlçe Millî Eğitim Müdürün katılımıyla İkizce ilçesinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Müdür Vargeloğlu İkizce ilçe ziyaretine ilk olarak İkizce Kaymakamı Muhammed Fazıl Tüzel'i ziyaret ederek başladı. İlçenin eğitim öğretim faaliyetleri değerlendirildi. Kaymakamlık ziyaretinin ardından İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı ile bir araya geldi. İkizce ilçesinin eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Müdür Vargeloğlu başkanlığında, 19 İlçe Millî Eğitim Müdürünün katılımıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi İkizce Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonu'nda değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile bir araya gelen Vargeloğlu; eğitim öğretim çalışmaları, eğitsel ve kültürel faaliyetlerle ilgili bilgi alarak yapılması gereken çalışmalar konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Eğitim öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesi adına, akademik başarıyı arttırmak amacıyla yapılan çalışmalar değerlendirilerek Destekleme ve Yetiştirme Kursları'nın denetim ve takiplerinin düzenli olarak yapılması gerektiği belirtildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tüm öğrencilere yönelik uygulamaya koyulan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi", "Liselerde Bilim Uygulaması Projesi", "Kök Değerler Temalı Etkinlik Kitabı", "Oku-Yorum, Yazı-Yorum Projesi", "Okulda İyilik Var" ve "Okul Ortaklığı" proje ve etkinliklerinin Bakanlığımız tarafından belirlenen takvime göre takibinin yapılması gerektiği vurgulandı. Öğrencilerin hayallerindeki mesleği yaparak yaşayarak öğrenmeleri ve meslek tanıtımı amacıyla Ordu Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde uygulamaya koyulan "Hayalimdeki Meslek Projesi" ile ilgili çalışmalar ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.  

MESEM faaliyetleri, Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları ve kitap okuma faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Vargeloğlu, TÜBİTAK, TEKNOFEST ile diğer proje ve yarışmaların başvuruları, Bölge ve Türkiye Finalleri'nde yapılacak çalışmalar ile ilgili İlçe Millî Eğitim Müdürlerimizden bilgi aldı. Taşımalı eğitim servisleri ile öğrencilere verilen öğle yemeklerinin kontrollerinin ve denetimlerinin yapılması gerektiği vurgulanarak eğitim yatırımların son durumları değerlendirildi.

Vargeloğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, önceden planlanarak tüm İlçe Millî Eğitim Müdürleri tarafından okunan kitap ile ilgili görüşler paylaşıldı. Toplantıda İlçe Millî Eğitim Müdürlerinin talep ve önerilerini dinleyen Vargeloğlu, toplantıya katılımlarından ve Eğitim Kenti Ordu'da yapılan çalışmalardan dolayı emek veren herkese teşekkür etti. 

 

Anahtar Kelimeler : MÜDÜRLER, İKİZCE’DE, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız