HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Şubat 2018 Cumartesi Saat: 07:53

REKTÖR YARILGAÇTAN ZİYARET

 ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç,  Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız’a iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Tütün ve Alkol Piyasası Denetleme Kurulu Eski Başkanı Dr. Mehmet Küçük de hazır
REKTÖR YARILGAÇTAN ZİYARET

 ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç,  Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız’a iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Tütün ve Alkol Piyasası Denetleme Kurulu Eski Başkanı Dr. Mehmet Küçük de hazır bulundu.

Ziyaret sırasında Ahmet Yesevi Üniversitesi ile Ordu Üniversitesi arasında yapılabilecek işbirliği konuları değerlendirildi.

Rektör Yarılgaç, “ Ahmet Yesevi Üniversitesi ile lisans eğitim-öğretimi, lisansüstü eğitim-öğretimi, bilimsel ve teknolojik araştırma geliştirme projeleri, bilimsel, sosyal ve kültürel etkinlikler alanlarında yapılacak ortak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere bir ziyaret gerçekleştirdik. Bizler geçmişimizden aldığımız medeniyet kodlarıyla insanlığa paylaşmayı, dayanışmayı, sevgiyi yeniden hatırlatarak bilimsel çalışmalar yaparak kurumlar arası işbirliğini artırmaya gayret etmekteyiz.

Ülke genelinde üniversitelerimiz, sanayimiz ve devletimiz bu minval üzere ortak akılda buluşmuş durumda. Bilginin araç olarak insanların refahının ve sosyal hayatlarının rahatlatılması noktasında kullanılması bütün toplum adına önem arz etmektedir. Bu çerçevede gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaret kapsamında bizleri konuksever bir şekilde ağırlayan Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç,  Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız’a  Ordu Üniversitesinin 10. Yıl Kataloğu’nu hediye  ederken yayınlardan hediye etti. Prof. Dr. Musa Yıldız da UNESCO 2016-2017 Hoca Ahmet Yesevî Yılı anısına, Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı tarafından hazırlanan Dîvân-ı Hikmet kitabını ve diğer yayınlardan hediye etti.

 

Anahtar Kelimeler : REKTÖR, YARILGAÇTAN, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız