HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Mart 2016 Perşembe Saat: 08:46

'Sanat ile Gülen Yüzler'de görkemli final

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca EDES Programı kapsamında finanse edilen, Ordu Valiliği koordinasyonunda, Altınordu Belediye Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan 'Sanat ile Gülen Yüzler' Projesi kapanış töreni Ordu
'Sanat ile Gülen Yüzler'de görkemli final

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca EDES Programı kapsamında finanse edilen, Ordu Valiliği koordinasyonunda, Altınordu Belediye Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan 'Sanat ile Gülen Yüzler' Projesi kapanış töreni Ordu Kültür ve Sanat Merkezi (OKSM)’de gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Ahmet Akın Varcıer ve protokol üyelerinin yanı sıra daire müdürleri ile Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz'ında katıldığı toplantıda, 'Sanat ile Gülen Yüzler' Projesinin bir senelik faaliyetleri anlatatıldı.

Slâyt gösterisi ile başlayan program daha sonra proje koordinatörü Selma Aslan’ın proje ile ilgili çalışmalar hakkında sunduğu bilgiler ile devam etti.

Aslan yaptığı bilgilendirmede; “Öğrencilerimizle bu zaman kadar çok büyük mesafeler kat ettik. 12 ay boyunca uygulamış olduğumuz sanat eğitimleri, kemençe, gitar, caz, bateri, klavye, halk oyunları ve yağlı boya alanlarında çalışmalar yaptık. EDES tarafından finanse edilen projemizin tutarı 54 Bin Lira ve projenin toplam faaliyet tutarı ise 103 Bin Lira’yı buldu.

Biz bu projede emeği geçen ve destek olan öncelikle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza, Ordu Valiliğimize, Altınordu Belediye Başkanlığına çok teşekkür ediyorum. 'Sanat ile Gülen Yüzler' Projesi yine sizlerin destekleri ile bu senede önemli çalışmalara imza atacağına inanıyoruz” dedi.

Ordu Vali vekili Ahmed Akın Varıcıer’de burada yaptığı konuşmada; “Eğer bir medeniyet yürüyüşünde hedef varsa aile olarak varmalıyız. Birileri bu yürüyüşte geride kalmışsa buna medeniyet yürüyüşü denemez. Bizlerde aynı yeteneğe sahip olamayan insanların elinden tutmak ve birlikte yürümek mecburiyetindeyiz.

O zaman medeni uygar insan oluruz.

Bu çalışma duyguyla, insan sevgisiyle yoğrulmuş bir çalışma. Bu iş sadece vazife için yapılacak bir iş değil. Bu iş tamamen gönül ve sevgi işidir. Bu konuda yapılan çalışmada bütün paydaşları tebrik ediyorum. Emeği olan herkese sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ise davetlilere müzik şöleni ve halk oyunları sunumu yapıldı. Büyük bir beğeni ile izlenen müzik şöleni ve halk oyunları da davetlilerden hayli alkış topladı. (SEMRA GENÇOSMANOĞLU/OYH)

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : Sanat, ile, Gülen, Yüzlerde, görkemli, final

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız