HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Mart 2016 Cuma Saat: 09:20

ALTINORDU TÜRK SANAT MÜZİĞİNE DOYDU

Altınordu Musiki Derneği tarafından organize edilen Türk Sanat Müziği konseri Altınordululara unutulmaz bir akşam yaşattı.
ALTINORDU TÜRK SANAT MÜZİĞİNE DOYDU

Altınordu Musiki Derneği tarafından organize edilen Türk Sanat Müziği konseri Altınordululara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Ordu Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen Türk Sanat Müziği konserine Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Altınordu Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz,  Ordu Kültür Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Daire Müdürleri ve çok sayıda müzik sever katıldı.

Koro şefliğini Hüsnü Yakın’ın yaptığı program da Altınordu Musiki Derneği koro ve solistleri Ordu Kültür Sanat Merkezini hınca hınç dolduran Türk Sanat Müziği Severlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

2 saat süren program sonrasında koro şefliğini yapan Hüsnü Yakın’a çiçek taktim eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Musiki Derneğine ve birbirinden güzel Türk Sanat Müziklerini seslendiren koro ve solistlere çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak sanata ve sanatçıya olan desteğimiz bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecek” şeklinde konuştu.

 Altınordu Musiki Derneği Başkanı Necmi Oğuz “ Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Engin Tekintaş ve ekibine bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız bugün olduğu gibi bundan sonra da sanata ve sanatçıya olan desteğine devam edeceğini biliyorum. Bu akşam ki programı hazırlamamızda Başkanımızın büyük katkıları oldu. Siz değerli konuklarımızın huzurunda başkanımıza ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, TÜRK, SANAT, MÜZİĞİNE, DOYDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız