HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Aralık 2016 Çarşamba Saat: 09:26

OTSO MEDİCALPARK'A EMANET

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ile Ordu Medicalpark Hastanesi arasındasağlık protokolü anlaşması imzalandı. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nda imzalanan bu protokolle Ordu Ticaret Sanayi Odası üyeleri ve 1. Derece yakınları, Medicalpark Ordu Ha
OTSO MEDİCALPARK'A EMANET

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ile Ordu Medicalpark Hastanesi arasındasağlık protokolü anlaşması imzalandı. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nda imzalanan bu protokolle Ordu Ticaret Sanayi Odası üyeleri ve 1. Derece yakınları, Medicalpark Ordu Hastanesinde ayaktan ve yatarak tedavi hizmetlerinden indirimli faydalanma imkânına sahip oldular. 

 Basın mensupları ve hastane yönetimi huzurundagerçekleştirilen  imza törenine Ordu Ticaret Sanayi Odası BaşkanıServet Şahin ve OTSO Yönetimi, Medicalpark Ordu Hastanesi Genel müdürü Halil İbrahim Çalış, Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Özlem Öztürk katıldı.

Medicalpark Ordu Hastanesi Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış yaptığı konuşmada; tüm branşlarımızla toplumun her kesimine kaliteli sağlık hizmeti sunmayı ve bölgede referans hastane olmayı hedefliyoruz dedi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ile böyle bir işbirliği içerisinde bulunmaktan son derece mutluluk duyduklarını ifade etti.

Yapılan bu sağlık hizmeti anlaşmasının OTSO üyelerine hayırlı olmasını dileyen Başkan Sn. Servet Şahin; odaya kayıtlı yaklaşık 4.500 üye ve 1. derece yakınlarına sunulacak indirimli sağlık hizmetleri için işbirliği sağlandığını söyledi.

Şahin bu anlaşma ile bölgenin sağlık ihtiyaçlarını karşılamada çok önemli bir yere sahip olan MedicalPark Ordu Hastanesine ve yönetimine bu hizmeti bize sundukları için teşekkür ederiz dedi. (Ordu Yeni Haber)

 

 

Anahtar Kelimeler : OTSO, MEDİCALPARK'A, EMANET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız