HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Aralık 2016 Salı Saat: 08:59

TÜRK SAĞLIK SEN, YENİDEN ‘ZENGİN’ DEDİ

Türk Sağlık Sen Ordu Şubesi Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan kongrede ayrıca başkanlık seçimine de gidildi. Tuncay Öztürk ve Fatih Galender Zengin’in yarıştığı seçimde ipi göğüsleyen taraf aldığı
TÜRK SAĞLIK SEN, YENİDEN ‘ZENGİN’ DEDİ

Türk Sağlık Sen Ordu Şubesi Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan kongrede ayrıca başkanlık seçimine de gidildi. Tuncay Öztürk ve Fatih Galender Zengin’in yarıştığı seçimde ipi göğüsleyen taraf aldığı 45 oy ile Fatih Galender Zengin oldu. Mevcut başkan Tuncay Öztürk ise üyelerin 35 oyunu alabildi.

Seçimlerin hemen ardından kısa bir konuşma yapan yeni Başkan Zengin; “Bugün ülkemiz acı bir saldırıya maruz kalmıştır. İstanbul’da gerçekleşen hain saldırıyı şahsım ve camiamız adına nefretle kınıyor, şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bir kez daha milletimizin başı sağ olsun.

Değerli arkadaşlarım, Olağanüstü kurul toplantımızı delegelerimizin büyük katılımıyla gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Genel kurul toplantımıza katılan  tüm delege ve üye arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra Başkan Tuncay Öztürk ve ekibine de bu zamana kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Türk Sağlık Sen Ordu Şubemiz aynı aile çatısı altında birlik ve beraberliğine devam ederek her geçen gün daha da güçlü bir sendika olma yönünde ilkelerinden, kararlarından taviz vermeden mücadelesine devam edecektir.

Sağlık camiasında çalışan her kesimin haklarının savunulması ve kazanımı noktasında elimizden gelen bütün gayreti sonuna kadar sürdüreceğimize kimsenin şüphesi olmasın. Şahsıma ve yönetimime duymuş olduğunuz güvene layık olmak için canla başla hizmet edeceğiz. Bu güven asla boşa çıkmayacak. Verdiğiniz desteğe ve güvene çok teşekkür ediyorum. Genel Kurula katılarak sendikamıza sahip çıkma iradesi gösteren bütün delege arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Bu arada Türk Sağlık Sen Ordu Şube Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:
Şube Başkanı:
Fatih Galender Zengin, Başkan Yardımcıları, Azmi Yılmaz, Mahir Çetin, Aşkın Çelebi, Aykut Gözlemeci, Engin Türk. (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : TÜRK, SAĞLIK, SEN, YENİDEN, ‘ZENGİN’, DEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız