HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Erol KARAER

Erol KARAER

YA GÜLÜN YA AĞLAYIN !!!

13 Haziran 2017 Salı Saat: 10:29

Aşağıda bir haber var haberin devamında ise  olmayan Adalet’in (!) bakanının cevaplanması istemi ile sorulan sorular.

Gülerek mi okursunuz ağlayarak mı bilemem ama.

Bu sorulara şimdi yanıt verilemez biliyorum.

Ama soruların içinde yanıtları var zaten.

Tarih  karanlık sayfalarına çok süratle bu dönemleri yazmaya devam ediyor…

xxx

CHP İstanbul Millekvekili Eren Erdem Bülent Arınç'ın damadının tahliye edilmesiyle ilgili önemli bir iddiayı Meclis gündemine taşıdı. Erdem, ‘Damat, Gökçek’in FETÖ’ye dağıttığı arsaları açıklayacağı için mi serbest bırakıldı?’ diye sordu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a verdiği soru önergesinde, 200’ü aşkın gündür tutuklu bulunan Cumhuriyet Gazetesi yazarlarına ve Sözcü çalışanlarına değinen Erdem, sabit ikametgah gerekçesini hatırlatarak ‘Bu kişiler göçebe olarak çadırda yaşadıkları için mi serbest bırakılmıyor’ dedi.

CHP’li Erdem’in önergesinde şu ironik sorular yer aldı:

1. 221 gündür tutuklu bulunan Akın Atalay, Murat Sabuncu, Kadri Gürsel, Güray Öz, Hakan Kara, Turhan Günay, Musa Kart, Önder Çelik, Bülent Utku, Mustafa Kemal Güngör; 160 gündür tutuklu bulunan Ahmet Şık ve haftalardır tutuklu olan Yunus Emre İper ve Oğuz Güven, sabit ikametgahı olmadığı için mi serbest bırakılmamaktadır? Bu kişiler göçebe olarak çadırda mı yaşamaktadır?

2. Sözcü Gazetesi muhabiri Gökmen Ulu ve internet sitesinin sorumlu müdürü Mediha Olgun, attığı tivitler ve köşe yazısı için 2’şer kez ağırlaştırılmış müebbetle yargılanan Atilla Taş ve gazeteci Murat Aksoy 150’den fazla gazeteci göçebe hayat sürdükleri için mi serbest bırakılmamaktadır?

3. 93 gündür açlık grevinde olan akademisyen Nuriye Gülmen, öğretmen Semih Özakçayla birlikte tutuklu bulunan akademisyenlerin serbest bırakılmamasının gerekçesi sabit ikametgahlarının olmayışı ve ‘parklarda yaşıyor olmalarından’ mıdır?

4. Aynı serbest bırakma gerekçesi neden öğretmenler, 3 günlük erler veya sadece bankaya para yatırdığı için bebeğiyle hapse atılan anneler için geçerli olmamaktadır?

5. Arınç’ın damadının serbest bırakılmasının nedenlerinden biri, yine Arınç’ın Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in FETÖ’ye ‘parsel parsel’ dağıttığı arsaları açıklayacağı iddiası mıdır?

6. Damadın serbest bırakılmasının bir diğer nedeni, Arınç’ın ‘cübbesini giymesinden’ duyulan çekinceden mi kaynaklanmıştır?

7. Partiniz içerisinde siyaset yapan şahısların damatları için ‘cezai ehliyeti ortadan kaldıran’ özel bir KHK çıkarmayı düşünüyor musunuz?


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları