HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Erol KARAER

Erol KARAER

TEKNOLOJİ

16 Temmuz 2017 Pazar Saat: 10:39

Teknolojik çaresizlik Teknolojiyle kolaylasan hayatlarımızın, Kabusa çevrileceğini biliyor musunuz? Konuya Girmeden önce kısaca kendimden bahsedeyim: Küçükken arkadaşlarım top oynarken ben evde Babaannemin pilli radyosunu bozmayla başladım.Yerel tv ler açıldığında kameraman olarak ise başladım,askerde dalgıçlığı öğrendikten sonra Samsunda sualtında çalıştım sonra evlenip Belçika’ya yerleştim,sigara kullanmıyordum ona vereceğim parayı elektronik cihazlara,hobilere verirdim.

Teknolojiyi çok severdim Taaki 2009 yılına kadar Güzel olmasa da idare eder bir hayatim vardı,ne olduysa aksilikler tuhaflıklar başladı, garip duygular var ama nedenini bulamıyordum. Önce bu duyguları dinle bağdaştırmaya başladım ama ben bilime inanan biri olarak dinle alakasının olmadığını hissettim,internette yalan yanlış yazılanların arasında doğrular filizlenmeye başladı .Gurbette insanlar kahvehaneye gider iki kadeh içer okey,batak,pisti vs, saatini orda doldurur ben bilgisayar basında geçirmeye başladım tabi ki de bilim kısmıyla Tesadüfen lazer,ultrason,manyetik frekans felan derken bendeki garip duyguların soruları çıkmaya başladı, isterseniz yasadıklarımı ve neden olabileceklerini nasıl bir sistemle yapıldığını elimden geldiğince anlatayım:

Evde olsun yada iste olayım kendimi bir gün çok Mutlu bir gün çok üzgün,öfkeli hissediyorum sanki 6.hissim kötü bişi olmuş gibi vücuduma yansıtıyor.Kendimi bir gün iyi, bir gün çok yorgun hissediyorum,sırtım,belim ağrıyor,Bir gün Duştan çıktıktan sonra baktım ki sırtım,belim, Göğsüm, kalçalarımda sürekli sivilce çıkıyor.Buraya kadar anlattıklarım sizin dediğiniz gibi gayet normal gurbettesin olabilir,psikolojiktir. Kas ağrılarını çok iyi bilirim Köyde az odun,fındık çuvalı taşımadım,Judo gibi en ağır sporu 8 yıl yaptım ağrının derecesini bilirim bu ağrı ona uymuyor. Yeni bir telefon çıkıyor ve elimdeki telefon eskidi alsam mi diye düşünüyorum iki gün sonra sapasağlam telefonum bozuluyor,çamaşır makinesi bozuluyor garantisine bakıyorum 1 ay önce bitmiş. Avrupa ya gezmek için gelecek arkadaşlarla konuşuyorum, bana gelince ararım diyor aylar geçiyor aramıyor,ben aradığımda sitem ediyorlar sen nasıl adamsın aradık,mail attık cevap bile vermiyorsun diyor.Aklıma gelen şimdilik bunlar.

Simdi bu yaşananları Lazer,ultrason,manyetik frekansla ne ilgisi var öyle değil mi? Açıklayayım: Güzellik merkezine giden bilir yada merak ediyorsanız gidin inceleyin,deriye zarar vermeden kılları nasıl yakıyor,sanayide metal kesmede kullanılıyor yani belli frekans ve derecesi var,çinko,kursun hariç her şeyden lazer geçebiliyor,insan vücuduna istediği milimetrik oranda girebilir,elektriği çok iyi iletir .Eee?diyorsunuz değil mi? Açıklayayım: Bu lazeri Göğüs bölgesindeki kaslara ciğerlere yada sinirlere vurulduğunda oradaki ağrılar şiddetine göre ya sevinçli olursunuz yada ciğerim yanıyor,çok üzgünüm gibi duygu açığa çıkıyor,Dr lara sorun biri Üzüldüğünde göğsünü ovarız insana sakinlik hazzı verir,yumrukla bastırırsanız acı, Gelelim bel sırt ağrılarına: insana acıyı hissettiren sinirler ve bu sinir belirli bir elektrikle çalışır istenen yerdeki kaslara ve sinirlere bu elektriği verirseniz ağrının dozunu ayarlarsınız,Lazerin yan etkisi Gün ışığı görünce Gözlerde bulanık görme,vücutta sivilce lazerin girdiği yer ya kahverengi ben,sivilce yada irin seklinde oluyor. Lazer sıcak kullanıldığı kadar soğuk olaraktan kullanılıyor ve bildiğim kadarıyla nitrojen gazıyla çalışıyor.(Soğutma amaçlı) Kizilötesi yani Bırakın Gözümüzün görmesini bazılarını Kamera bile Görmüyor.

Bilmeyenler söyle tv kumandasını alsın önde ışık yanıyor  mu baksın yanmıyor değil mi(Bazıları görülebilir) cep telefonun kamerasını açıp birde öyle bakin orda bir ışık yandığını Göreceksiniz.Lazer ışığını da  böyle insanlar göremiyor. Psikolojide söyle derler Beyin bilmediği, Görmediği şeyi inkar eder algılamaz,Doğal olarak sizde bu yazdıklarımı anlamayabilirsiniz gayet normal.Sonra kim yapıyo?Sen kafayı yemişsin arkadaş demenizi yadırgamıyorum. Diğer bir konu ise elektromanyetik frekans, Beynimiz elektromanyetik frekansla çalışan bir organımızdır,bir nevi wifi,bloutout gibi duşunun, Beynimiz Üzüntülü oldun da Vücuda frekansla sinyal gönderir (Uzman değilim okuduklarımı yazıyorum) Dünyanın çekirdeğinden doğaya salınan elektromanyetik frekans,bu frekans insana huzur,mutluluk hissi verir insan kendini doğada huzurlu,mutlu hissetmesinin nedeni de bundan.Peki nasıl? Belirli frekans aralıkları insani değişik ruh haline sokar bu bilimsel olarak kanıtlanmış dileyen internetten araştırsın derim,Örneğin numaralarla değer versek 4-5 değerindeki frekans mutluluk,6-7 öfke-nefret,kin duygusunu,8-9 intihar duygusunu tetikler. Ben bunları Devletin organize bir ekibi tarafından yapıldığından kuşkulanıyorum,çünkü bunları ispatlama sansım yok iddia demekten başka sansımda yok...

Diğer bir iddiam Bizler Avrupa’da her ne kadar çifte vatandaş olsak ta sürekli kontrol altındayız bilmediğimiz işkencelerden geçiyoruz çünkü yapılan işkence gibi acı veriyor. Bunları bilen birisi asla yazmaz susar hatta korkar,Yasam tarzım ve Aileden gelen karakterim beni haksızlığın karsısına iter, bildiklerimi sizlerle paylaşmak istedim. Hepimizin avrupada bir akrabası vardır sorun isten neden ayrıldın?Emekli oldun ama hastasın neden Belin agriyo,romatizma diyecek,Tıbbende karşılığı var ama yapılan suni yani dışarıdan etkiyle olma diye düşünüyorum.

Çünkü O kişi Köyde tomruk odununu sırtına vuran kişi burada 25 kg den fazlasını vinçlerle yapıyorlar,ne oldu da beli ağrıyor? Diğer iddiam da Dünyada Hastaneler Devletin yada birilerinin Darphanesi haline geldi,Gripten bir gidersiniz bakmışsınız ki gerekli,gereksiz tüm tahlilleri yaptırıyorsunuz para,başka bir bulgu var belki kanser olabilir para, anlayacağınız Hastaneler Oto sanayisini Geçti. Anlatılacak çok olay var ama kısacası geleceğimizi belirleyen teknolojinin bilinmeyen yüzünü anlatmaya çalıştım. Sizlerden ricam bu yazdıklarımı okuduktan sonra Lütfen bir uzmana sorun en azından olasılığını bilimsel olarak bilin ve cep telefonlarından uzak durun,artik düşüncelerimizi de okuyabiliyorlar.Saygılarımla

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları