HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

BİR BELEDİYE BAŞKANI NİYE ALKIŞLANIR?..

3 Haziran 2016 Cuma Saat: 09:53

Bir türlü bende jeton düşmez.. Bir belediye başkanı niçin yada ne zaman alkışlanır?.. Bir belediye başkanının alkışlanması için , bir kriter yada mevzuat varmıdır?.. Bir belediye başkanının alkışlanması için muhtemelen iki şey vardır.. Birincisi , bu olay belediyenin mevzuatında vardır ve terine getirilir; İkincisi,belediye meclis üyelerinin meclis toplantılarında imar madeleri görüşülürken ek madde olarak “alkışlama” madesi görüşülür ve oy birliğiyle kabul edilir..

Yani maddede şu cümleler vardır..”Her ne olursa olsun, savaşta ve barış hallerinde dahi, düşmanlar tersanelerimize girmiş olsalar bile başkan alkışlanacaktır.. Bu kudret belediye meclisindeki asil kanda mevcuttur.. Eğer bu yazdıklarım konuya bir kenar süsü değilse, sanal bir anlatım olarak düşünülüyorsa; O zaman bu alkış enflasyonuda ne oluyor?.. Yahu belediye başkanı ceketini çıkarsa alkış alıyor..

Küçük bir çocuğu öpse alkış alıyor.. Şapka takıyor alkış.. Çiçek veriyor alkış.. Düşünün. Yani bir belediye başkanı kürsüye konuşmak için davet edilince alkışlanırmı?..başkanı alkışlayacaksanız konuşması bitince alkışlayın bari. Hani derlerya.. Sonradan görmenin bir oğlu olmuş, tutmuş şeyini koparmış.. Başkan gülse, bizimkiler başkan güldü diye alkış yapıyor.. Hey allahım sen akıl fikir ver yarabbim.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları