HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

OTOPARK SENDROMU..

11 Haziran 2016 Cumartesi Saat: 07:05

Ordunun caddeleri Seyit torun döneminde parsellendi taksim edildi ve kiralandı. Ne kadar bağırıp , çağırsakta, ne kadar yazıp çizsekte, Torun kafasına göre hareket etti üç beş rantçıya şirin gözüktü ve Ordunun mahsun caddelerinin içine etti.

Yani Ordu o dönemde Türkiyenin en büyük otoparkı ünvanını aldı.. Şimdiki yeni belediyeyi suçlamıyoruz..Bu caddelerdeki araçlar için bir tedbirleri yada tsarrufları olacakmı bilmiyoruz. Ancak belediye cadde otoparkına resmiyet kazandırıp çeki düzen verdi diyebiliriz..

Kısacası Seyit torun dönemindeki değnekçilerden , sarı renkli ünifarmalara dönüştü caddedeki otopark.. Benim şahsi fikrim. Halka açık cadde ve sokalrdan ne sebaple olursa olsun para alınmaz. Para kazanılmaz. Bunu ben değil , yasalar söylüyor. Yani halkın gidiş geliş güzergahının önüne engel koyarak , alanı daraltarak orayı para karşılığı veremezsin diyor yasa..

Tabi bir taraftanda Orduda araçlar hergün yerden bitiyor sankii. Özelliklede yaz aylarında insandan çok araba oluyor Orduda. Otopark sorunumuz var mı?. Var..Hemde bir iki tane değil. Bayağı var..Belediye bu konuda çalışmalar yapıyor, biliyorum.

Beklediğimiz şey otoparkların bir an önce açılmaları. Hepsi olmasada bir iki tanesi acilen hizmete sokulmalı.. Otopark Orduda sendrom yaşıyor. Yollardaki iş yeri önündeki dubaları, engelleri görüyoruz ve utanıyoruz..

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları