HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

SİZ HİÇ MUZ KABUĞUNA BASTINIZMI ?..

12 Temmuz 2016 Salı Saat: 13:30

3 Milyon Suriyeli ülkeme getirilecekmiş. Yani ihraç edilecekmiş. Kıçına başına, kaşına gözüne bakmadan 3 milyon Suriyeli. Niye geliyor Suriyeliler.. Çünkü Türkiye’de mama var. Hem de bedava tarafından.

Üstelik 3 milyon Suriyeli vatandaş ( yandaş) yapılacakmış.. İnmidir, cinmidir, hırsızmıdır, arsızmıdır.. Getirilmesi hırlımıdır, hırsızmıdır.. Bize sormadan tek kalemde getirilen bir sürü vatan kaçkınları.. Ev bedava, yatak bedava, yemek bedava, okul bedava, maaş gani..

Bize ananıda al git diyenler Suriyeliye ananıda al gel diyorlar.. Geçmişte bizi İngiliz askerlerine satıp bizi arkadan kurşunlayanlara gel gardaşız diyoruz.. Bunun cevabını bu ülkeyi kanıyla sulayan dedelerimize veremeyiz..

Cepheye yalın ayak cephane taşıyan ninelerimize veremeyiz.. Cephanesi bitince 250 kiloluk topu kaldırıp düşmanın üzerine atan Seyit Onbaşıya ne deriz biz?..

Nene hatuna, Kara fatmaya, sütçü imama..

Bu ülkenin tarihini ve geleceğini istiklal marşına döken Mehmet Akife ne deriz?..

Kendi vatanını sabotaj edip benim vatanımda pinekleyenlere bakıp Atatürk’e ne deriz.. İstemiyoruz.. İstemiyoruz.. Ne evime isterim Suriyeli ödlekleri ne barkıma.. Ne çocuklarımla oynasınlar ne komşularımla.. Gardaş falan değiliz biz. Kim diyor onu. Kim onları gardaş diyorsa alsınlar evlerinde yatak açsınlar.

Bizim gibi fakir fukaranın ekmeğinden kesip kendi vatanlarına hainlik yapanları besleyemeyiz biz.. Dünyanın en kalleş insanları olan Suriyelilerle paylaşacağımız hiçbir şey yok. 3 milyon Suriyelileri bu güzelim ülkeye doldurmak hiç ummadık anda muz kabuğuna benzer..

Siz hiç muz kabuğuna bastınızmı??..

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları