HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Erol KARAER

Erol KARAER

VAY CANINA !!!

20 Temmuz 2016 Çarşamba Saat: 11:48

Benim yazılarımı okuyanlar hatırlayabilir, sohbetim de bulunanlarda .

Yıllar önce Karadeniz 52 gazetesinde  Gülen için yazdığım bir yazıdan dolayı bu şehrin esnaflarından bazılarından  tehdit almışlığım da oldu. ( O esnaf geçenlerde yapılan Feto operasyonunda göz altına alınmıştı )

2002 Yılında Tarihçi Yazar Necip Hablemitoğlu evinin önünde düzenlenen suikast sonrasında  18 Aralık tarihinde katledilmişti.

O gün ve sonrasında da yazdığım gibi  Hablemitoğlu öldürülmeden önce Köstebek isimli bir kitap yazmış o günkü  tarihlerde hazırlanan sahte evraklar,  ve benzeri tutanakları ortaya çıkarmıştı.

Yani cemaat o günden sahte belgeler sahte evraklarla suçlamalar hazırlıyordu.

Ankara Cumhuriyet savcılığı yeni hazırladığı iddianamede benim yıllar önce iddia ettiğim konulara değiniyor. Bende o bölümü paylaşmadan soruyorum, hadi bırakın Adaleti o günün hükümet yetkilileri niye sesiz kaldı sustu. O gün Kol kolaydılar öyle mi ? !!

İDDİANAMADEN :

HABLEMİTOĞLU CİNAYETİ: Necip Hablemitoğlu cinayeti soruşturmasını o yıllarda emniyet içerisindeki terör ve istihbarat birimlerine egemen Cemaat yapılanması yürütmüştür. Soruşturma gereği gibi yapılmamıştır. Fethullah Gülen Cemaati’nin emniyet istihbarattaki kadrolarının o tarihlerde bu cinayetten habersiz olması imkânsızdır. Cemaatin istihbarat görevlileri cinayetin işleneceğinden haberdar olmalarına rağmen en azından önlememişlerdir. Cinayetten sonra delil toplamada olayı çözmeye yönelik çalışma yapılmamış, tersine cinayet çözümsüz bırakılmaya ve karartılmaya çalışılmıştır. Hablemitoğlu Cemaat’e karşı açıktan mücadele vermiş bir kişi idi ve adeta baş düşman bellemişti. Cemaat üzerine yapılan araştırmaların en ayrıntılısını yapmıştı. Cemaat üzerine bir kitap çalışmasını bitirmişti. Bu kitabın giriş kısmı ‘Köstebek’ adı altında yayınlanmıştır. Fethullahçılar bu suikastı Ergenekon’un işi gibi göstermek için de çok çabalamış, davada yalancı tanık kullanmışlardır. Ancak bu cinayetin bütün sonuçlarından Gülen Cemaati yararlanmıştır. Bergama’daki altın madenleri, Cemaat’in elindeki Koza İpek grubunun eline geçerek işletilmeye başlanmıştır.

 

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları