HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

BEN OLSAYDIM..

22 Temmuz 2016 Cuma Saat: 09:16

Ülkemiz darbenin kapısından döndü..

Muhalefet liderleri bu konuda açıklamalar yaparak darbeyi kınadılar. Herkes elele verdi.
Söz konusu olan ülkemizdi..

Bugün Ordudaki yerel gazetelere bakıyorum. Bir tek CHP ilçe başkanı Mustafa Kemalin küçük ve yavan bir açıklamsı var. Yani iş olsun torba dolsun türünden bir açıklama..
Oysa ben CHP’nin yerinde olsaydım. Vekilimle, meclis üyelerimle, parti meclisi üyelerimle, kadın kollarımla, gençlik kollarımla toplanıp Enver Yılmaz’ı ziyaret ederdim. Hatta bu ziyareti tv den canlı yayınlatırdım..

Enver beye” biz yıllardır bu cemaatin devletin her köşesine sızdığını söylüyorduk.. Siz o zamanlar milletvekiliydiniz, sizde o zamanlar rahatsız oluyordunuz. Bugün ülkemiz önemli bir sınav vermiştir. Bu konuda sizlerin yanındayız.. Bundan sonrada devletimizin bu tip durumlara düşmemesi adına elimizden gelenleri yapacağımıza emin olabilirsiniz” derdim.. Bu tip mesaj orduda büyük bir sempati yaratırdı.. Hatta CHP heyeti Orduda yaşanan kutlamalar esnasında yaratılan sıkıntılarıda dile getirebilirlerdi.. Hatta ve hatta aynı zamanda Altınordu belediye başkanı engin Tekintaş’ada ziyarette bulunur aynı dilekleri iletirdim..

Enver Yılmaz’da bu ziyaretten sonra yine aynı canlı yayında bir şeyler söylerdi ve buda birlik beraberliğin ülkenin bekasında ne kadar anlamlı olduğunu gösterirdi..

Her zaman olduğu gibi CHP nin Ordudaki yöneticileri beceriksizliklerini bir kere daha ortaya koyarak tarihi fırsatı kaçırmışlardır.. CHP İl ve ilçe örgütü particiliği sadece genel merkezden gelen evrakları dosyaya zımbalamak olarak görmektedir ve gerçek partililer partilerinden üzülerekte olsa uzaklaşmaktadırlar..

CHP Genel başkanının darbecileri şiddetli bir şekilde eleştirmesinin yanında CHP Ordu il örgütünün ilgisiz kalması Atatürkçü geçinen örgüte ne kadar yakıştı buna kararı vatandaşlar versin..

Unutulmasınki bugün Orduda CHP makamını işgal edenleri hem Enver Yılmaz Yılmaz hem de Engin Tekintaş ekibiyle ziyaret edip hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuş ve sosyal demokrat kanatta bu memnuniyet yaratmıştı. Ordu CHP de kaybedilmiş bir şey yoktur..  Bunu düşünmeleri ve uygulamaları her an yapabilecek konumdadırlar..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları