HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Erol KARAER

Erol KARAER

Bunlar ne şehit ne gazi !!!

6 Ağustos 2016 Cumartesi Saat: 11:28

Kandırıldık, yanıldık, ben oyuna geldim, savı olarak üzgünüm , haksim olarak büzgünüm, ailesinden  özür diliyorum, milletimiz ve Allah bizi af etsin…

      Yanılmak, af dilemek veya bir şeyler uğruna bir şeylerin önünü kapamak bu kadar kolay mı ?

      Herkes darbeden nemalanma peşinde herkes kendi cuntasının başarılı olması için çabalıyor.

      İşi millete, Allah’a havale edenler, biz yapmadık, biz ortak değildik, biz imam değiliz diyenler eninde sonunda Mahkemeler önünde hesap verecektir.

      Aşağıda ki mektubu okuyunca bir babanın çok masum bir isyanını nasıl kaleme aldığını ve neden hesap vermeleri gerektiğini görürsünüz :

        Bunlar ne şehit ne gazi…

      Benim büyük oğlum ilköğretim,ortaokul ve lise 3. Sınıfa kadar başarılı olmayan fakat basket oynamayı çok seven amatör bir oyuncuydu. Biz ise okumasını ve iyi bir üniversite ile basketini devam ettirmesini istiyorduk. Bu vesileyle ordu ilinden Ankara iline göç ettik. Oğlum Ankara da lise 3. Sınıfa başladı ve ben okumak ve basketi devam ettirmek istemiyorum diyerek çok sevdiği basketi bırakıp derslerine başladı lise 3. Sınıfa kadar başarılı olamayan oğlum lise 3. Sınıfta teşekkür belgesi aldı ve üniversiteye hazırlık dönemi başladı hukuk fakültesi öğrencisi olmayı çok istiyordu. gece gündüz ders çalıştı ve imtihana gireceği gece karın ağrısı isal ve uykusuzluktan sonra girmiş olduğu sınavda karın ağrısı yüzünden zamanı yetiştiremedi ve çok istediği hukuk fakültesine giremedi ve tercihlerin sonunda % 50 bursla Turgut Özal üniversitesinde işletme bölümüne başladı ve 1.sınıf 2. Sınıfta okulundan onur belgesi aldı , giremediği hukuk fakültesine girme şansı vardı çok başarılı olursa okulu 1 kişiyi hukuk bölümüne 2. Dalda öğretim veriyordu, gece gündüz çalıştı ve bunu da başardı. Hukuk bölümüne başvurusunu yaptı ve işletme bölümünü de  %100 burslu okuyacaktı. Bazı geceler 2-3 kalkıyordum ve bakıyorum o hala ders çalışıyordu. Bir gün baktık ki darbe olmuş ve oğlumun üniversitesi kapanmış 2. Dalda hukuk yok şimdi ise yeniden başvuru yapacak ve işletme bölümünün 3. Sınıfından devam edecek. Bir öğrencinin başarı öyküsü ve dibe vuruşu ancak bu kadar olur.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları