HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

UĞUR KARA

UĞUR KARA

ŞU BORAZANLARI SUSTURUN!!!

4 Eylül 2020 Cuma Saat: 10:03

Bu konuyu ara ara köşeme taşımaya uyanıyorum artık. Şehrimizde gürültü kirliliği gün geçtikçe had safhaya ulaşmasın. Orta ve üzeri yaşta ki araçların eksoz muayeneleri pek sağlıklı yapılmıyor anlaşılan. Belli ki zaten her beş araçtan üçünün eksozu sanki borazan arkadaş.

Bu gürültü kirliliğine birde motosikletler katılınca oh ne ala memleket. Orkestramız tam takım tastamamdır Vallahi. Sivrisinek gibi her an nereden nasıl bir hoşurtu ile çıktıkları belli olmayan bu başta motor kuryeler olmak üzere motosiklet sürücülerine de Vallahi hop hemşerim bir dur bakalım diyen de yok maalesef.

Gün içerisinde çıkardıkları gürültü kirliliği yetmiyormuş gibi, gecenin ilerleyen saatlerine kadar da verdikleri rahatsızlıktan da yine bihaberiz. Bu şehirde nasıl olsa hasta yok, çoluk çocuk yok, sabahın köründe erken kalkıp işe gidecek yok. Gece nöbetinden gelip de uyumaya çalışacak olan da yok.

Orkestramız tam teşkilat çok şükür 7/24 mesai yapıyor. Normal araçlar bir taksim geçiyor, ikinci taksim motorcularda, kamyoncusu, tırcısı geçiş taksiminde gecenin veya sabahın ilk saatlerinde de finali de ağır iş makinelerinin çıkardıkları senfonilerle günü gün etmeye devam ediyoruz.

Lafın fazlasına gerek yok. Sanırım maksat hasıl olmuştur. Bir daha bu konuyu inşallah haber veya köşe konusu yapmayız. Artık şu borazanları susturun beyler susturun! Bu konuda çok şikayet var haberiniz olsun…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları