HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Semra GENÇOSMANOĞLU

Semra GENÇOSMANOĞLU

BENİM ÜRETİCİM!

5 Eylül 2020 Cumartesi Saat: 10:19

Fındık sezonun da son günlerine girdik. Nihayet birkaç güne kadar yüksek kesimlerde bahçeden çıkınca sezona noktayı koymuş olacağız. İnşallah üretici içinde, alan içinde satan içinde bol bereketli ve hayırlı kazançlı bir dönem olur İnşallah.

Şimdi benim üreticim! Hani fındık fiyatı bugünlerde 21-22 Liradan işlem görüyor ya! gurbetçileri ve aşırı borcu olanları bir kenara bırakıyorum. Sakın ama sakın ha erkenden pazara fındık getirmeyin. Bakın ne güzel, okullarda ayın 21’ine uzadı. Cenaze hariç acil bir gider kalemi şimdilik gözükmüyor. O yüzden derim ki, sakın erken pazara inmeyin.

Pazara inmezseniz eğer fiyatlar bu ay sonu veya Ekim başlarında tırmanışa geçecektir. Beklentiler ise bu tarih aralıklarında 25-26, yılsonunda da 30 Liraya kadar yükseleceği yönünde. Ha birde okullar açılırsa bir hafta sonra yeniden kapanacak diye söylentiler var ortalıkta. Yani kırtasiye ve önlük ile elbisecilere bir hafta Pazar payı bırakılacakmış.

Bu iki sektörün işi bittiğinde de okulların yeniden kapanması söz konusuymuş. Gördüğünüz gibi acil bir durum söz konusu olmadıkça fırsatçılara kurban gitmeyin. Anlaştık mı? Ne dersiniz ha benim canım üreticim! Anlaştık değil mi?


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları