HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

MESELE ORDUSPOR

5 Eylül 2016 Pazartesi Saat: 12:45

Gözümü Orduspor sevgisi ile açtım. Yeri geldi maç yüzünden okuldan kaçtım. Yeri geldi çalıştığım işyerinden maç var diye izin aldım. Yeri geldi, arkadaşlarımla kavga edip, onlardan ayrılıp tribünde yerimi aldım. Mesleğimi bile çok sevdiğim Orduspor adına hiçe saydım. Anlayacağınız çocukluğum ve gençliğim, mor beyazlı armanın peşinden koşmakla geçti. 

Çok kahroldum, çok sevindim. Ama hep o formanın peşinden gittim. Sevmekten hiç vazgeçmedim, her gün daha çok sevdim o kutsal formayı. Yeri geldi, Avrupa kupalarında mücadele ettik, yeri geldi, 3.lig’de boy gösterdik. Ama hiç bu kadar bir kulüp başkanının ve yöneticinin hiçe sayıldığını görmedim. 

Dün o çok sevdiğim, formasına aşık olduğum Orduspor’un sezonun ilk maçı olan Bayrampaşa karşılaşmasını izlemek üzere basın tribününde yerini aldım. Maçın başlamasına az bir zaman kala Orduspor Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk ve yöneticileri de karşılaşmayı izlemek üzere şeref tribünde yerlerini aldılar. 

İçimde buruk bir heyecan, taraftarda ise her ne olursa olsun “Mor Beyaz” aşkı vardı. Gerçek Orduspor sevgisini kalbinde taşıyan o büyük taraftar tribünde yerini almış, artık maçın başlama saatini bekliyordu. Tabi bizde o sevgiyi yüreğimizde hissederek maçın başlama saatini beklemeye başladık. 

Maçın başlamasına dakikalar kala şeref tribününde bir şeylerin ters gittiğine şahit olduk. Orduspor Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk ve yönetim kurulu üyeleri bir anda şeref tribününü terk etiler. Bizde anlayamadık biran ne olduğunu. Basın tribününde bulunanlar ne olduğunu anlamaya çalışırken, olay kısa sürede aydınlandı. 

Orduspor Denetleme Kurulu Üyesi Dursun Kalpaklıoğlu’nun statta bulunan görevliler tarafından şeref tribününe alınmadığını öğrendik. Bu olaya tepkisiz kalmayan Başkan Pamuk ve yönetim kurulu üyeleri ise top yekun şeref tribününü terk ederek yan tarafla bulunan taraftarların arasına katıldı. 

Başkan ve yöneticilerini sevmeye bilirsiniz. Hatta onlardan nefret dahi edebilirsiniz. Ancak Orduspor Kulübü’nü yaşatabilmek için çalışan insanlara da biraz saygı gösterin. Ya şeref tribününde kimler oturur. O İlin yüksek bürokratları, Siyasi parti yöneticileri, Kulüp başkan ve yöneticileri. Eeee o zaman mesele nedir? Nedir derdiniz? 

Zaten ekonomik olarak zor günler geçiren Orduspor’a bir tekmede siz mi vurmak istiyorsunuz. Ama vuramayacaksınız. Orduspor sevgisini kalbimizden, yüreğimizden silemeyeceksiniz. Her şeye rağmen o kulübü yaşatmaya çalışan başkan ve yöneticilerini sindiremeyeceksiniz. Burada duracaksınız. Mesele Orduspor ise kişi veya kişiler fark etmez. Bu Ahmet olur, Mehmet olur. 

Unutmayın. Siz isteseniz de, istemesiniz de Orduspor bu şehrin en önemli markasıdır. Biz bundan önce de çok düştük. Düştüğümüz yerden birlik olup kalkmasını da çok iyi bildik. Ama hiç bu kadar değerlerimizin küme düştüğünü hatırlamıyorum. 

(NOT: Hafta sonu oynanan ligin ilk karşılaşmasında Bayrampaşaspor’u 3-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Orduspor yönetici, teknik heyet ve futbolcularını kutluyorum.)


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları