HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

SOSYAL BELEDİYECİLİK…

24 Mayıs 2021 Pazartesi Saat: 09:45

Ordu tarihinin belki de en donanımlı sosyal belediyecilik anlayışını yeni yeni kavramaya başladı. Gerek Büyükşehir Belediyesinin gerekse Altınordu Belediyesinin insana dayalı yaptığı hizmetler, çalışmalar, projeler ve yatırımlar son zamanlarda zirve yapmaya devam ediyor.

Pandemi sürecinde mağdur olan kesimlerin başında yer alan şoför esnafına bir el de yine Altınordu Belediyesinden geldi. Bin şoför, bin araç ve bin depo yakıt desteği ile Başkan Aşkın Tören alkışı hak eden isim oldu. Daha öncede mobil aşevi, engelli projeleri, yaşlı bakım hizmetleri, çocuk ve gençlerle alakalı hizmet ve yatırımlarla insana dokunmayı başaran Başkan Tören, bu kez de yine esnafın umudunu yerde bırakmadı.

Alkışı hak edene hakkını teslim etmek boynumuzun borcudur elbet. Güzel şeylere şahit olunca bizlerde halkımızın sevincine ortak oluyoruz. Siyasi kimliği ne olursa olsun aynası iştir kişinin anlayışıyla kişiye de hakkını teslim etmek vazifemizdir. Nasıl ki yolunda gitmeyen bazı şeyleri eleştirme hakkını kendimizde görüyorsak, güzel olan işleri de alkışlamayız biliriz.

Biz, Ordu halkının menfaatleri söz konusu olunca haber takip ve anlayışımızı, menfaat icra edilinceye kadar sürdürmek durumundayız. Bu anlayışla halkımızın her kesiminin derdi, talebi ve beklentileri bizimde derdimizdir diyerek yapıcı olma özelliğimizi korumak durumundayız. Bu noktada hiçbir ayrım gözetmeden yapılan her hizmete eyvallah diyeceğiz.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in insana dayalı bu projeleri, çalışmaları ve hizmetleri dilerim ki diğer ilçe belediye başkanlarına ve örnek almak isteyen tüm belediyelere de örnek olur. İnsana dokunmak, dokunabilmekten daha güzel bir şey var mı bu buhranlı ve kriz döneminde.

Dün ihtiyaç sahibi aileler, dün engelliler, çocuklar, gençler, yaşlısı, ihtiyarı bir nebze de olsa yüzlerinde biraz tebessüm belirdiyse bugünde esnaf kesimimizin gözlerinin ışıldamasına tanık olabildiysek işte bu sorumlu ve sosyal belediyeciliğin ortaya koyduğu örnek çalışmalar sayesinde olmuştur. Emeği ve hakkı geçen herkese buradan teşekkür ediyorum.

Yeter mi? Elbette yetmez. Her zaman her an her vakit daha iyiye daha iyisine diyerek durmadan, yorulmadan, usanmadan insana dokunmaya devam edeceğiz. Birlikte her şey Ordumuz için diyerek birlikte yola revan olacağız...


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları