HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

UĞUR KARA

UĞUR KARA

YOĞUN BAKIMLAR FUL ÇEKİYOR!

4 Aralık 2021 Cumartesi Saat: 01:08

Ordu’da son günlerde hatta son haftalarda hastanelerimizin yoğun bakımlarında yer bulmak hiç mümkün değil. Özellikle devlet hastaneleri başta olmak üzere özel hastanelerin yoğun bakım servislerinde de yer yok haberiniz olsun.

112 acil servis yoğun bakıma ayrılan hastaları il il dolaştırıyor, yer bakıyor, buldukları yerlere hastaları bırakıp geri dönüyor. Öyle ki ilçe hastanelerimizde bile yer yok. O yüzden 112 Acil il il yer bakıyor dedim. Şehir hastanelerinin önemi bu gelişmelerle bir kez daha karşımıza çıkmış oldu.

Gerek devlet hastanelerinde gerekse özel hastanelerde yalnızca yoğun bakımlar değil, hemen bütün servisler tıklım tıklım dolu. Hastanelerde artık iğne atsanız yere düşmüyor. Bu da başta Covid olmak üzere beraberinde gelen diğer hastalıklarında ilimizde artış gösterdiğini gösteriyor.

Bunu da randevu sistemlerinden anlamış bulunmaktayız. Her hangi bir şikayetiniz için başvurduğunuz randevuyu devlette de, özelde de 20 günden önce almanız neredeyse hiç mümkün değil. Acil servise yüklenen vatandaşlar da perişan, buralarda görev yapan sağlık çalışanları da perişan.

Sağlık ocakları, Aile Hekimlikleri de bu yoğunluktan nasibini alan kurumlar arasında yer almaya başladı. Kış aylarına adım attığımız bu günlerde siz siz olun maske, mesafe ve hijyen konusunda tedbiri elden bırakmayın. Salgın diz boyu büyüyor. Sokakta, çarşıda, pazarda hala maskesiz gezenler var. O yüzden dikkat ve tedbiri elden sakın bırakmayın.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları