HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

MİLLETİN AKLIYLA ALAY MI EDİYORLAR?

10 Şubat 2022 Perşembe Saat: 09:26

Elektrik zamlarına yalnız siyasi partiler değil, 85 milyon vatandaşın 80 milyonu da tepki göstermeye devam ediyorlar. Tuzu kuru olanlar hariç tabi. Zamlar bir yana bir de zamlardan sonra çıkıp milletin aklıyla alay etmeleri var ya, tamamen insanı sinir küpüne sokuyor.

Çorum Gazın başında ki isim ismi de lazım değil ya zaten, adam çıkmış diyor ki, evde atletle dolaşmayın. Kombinizin ayarı şu olsun, bu olsun diye üstüne birde akıl vermez mi. Be kardeşim senin ev mahremiyetinden haberin yok galiba. Kimin evde nasıl dolaşacağına, nasıl yatıp kalkacağına akıl vermek sana mı düştü.

Bir de bir AK Partili milletvekili 3+1 li bir evde oturduğunu söyleyerek evine gelen faturanın normal zamlarla orantılı olduğunu söylemiş yapılan zamların da çok abartıldığını ifade etmiş. Sen nasıl vekil oldun bilmiyorum ama oyunu, vekaletini aldığın milletin gözünün içine baka baka bunu nasıl söyleyebildin pes yani.

Ceplerimiz yangın yeri. Artık milletin dayanacak gücü kalmadı. Pazar da bile vatandaş artık kilo ve gram işini unuttu. Sebze ve meyveyi tane işi almaya başladı. Patlıcan 30 lira, biber 35 lira, gerisi mi gerisi de kalsın artık. Fazla söz deliye söylenir.

Memleket can çekişiyor. Millet ağzına bir lokma sokmanın hesabını yapıyor. Efendiler çıkmış don gömlek gezmeyin, ayarınız şu olsun, soba kullanıyorsanız akşamları yakın, zamlar normalmiş, başka canım başka bir derdiniz var mı? Allah aşkına yeter artık! Milletin aklıyla bari alay etmeyin…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları