HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Erol KARAER

Erol KARAER

SİGARA, İÇKİ HARAM DİYENLER, KULLANANLARDAN FAZLA İÇİYOR!

18 Şubat 2022 Cuma Saat: 09:07

Türkiye’de satılan sigaranın markası ne olursa olsun şu an asgari 14,39 lira vergi alınıyor.

Raf fiyatı 255 TL olan 70’lik bir rakıdan alınan vergi 190 lira. 22 liraya satılan birada ise 12,17 lira devlete giden pay.

Alkol ve sigarada  geçen sene ocakta 79,2 milyar TL vergi toplayan devlet bu sene ocakta bu oranı yüzde 86 artırarak 147,4 milyar TL’ye çıkardı.

İÇMEYİN ŞU LANETLERİ!!!

***

'Yıllardır AKP'ye oy veriyorum' diyen kadının sözleri gündem oldu: 'Ellerim kırılsaydı, kendimi vatan haini gibi hissediyorum'

GERÇEK GÜNDEM

 

Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik kriz vatandaşı isyan noktasına getirdi. İktidarın politikaları halkın büyük kesimi tarafından yetersiz ve yanlış görülüyor. Bu da vaktiyle AKP'ye oy vermiş belli bir kesimin partiden uzaklaşmasına yol açıyor. Vatandaşın sesinin duyulmasında önemli rol oynayan sokak röportajlarında da sık sık bu konu gündeme geliyor. 

 

Medyali TV'nin Eminönü'nde mikrofon uzattığı bir kadın, "Ben kendimi bildim bileli, çok özür diliyorum AK Parti dışında hiçbir partiye oy vermedim ellerim kırılsaydı. Kendimi vatan haini gibi hissediyorum." dedi. 

 

"ELLERİM KIRILSIN DAHA DA OY VERMEM"

"3 tane çocuğumun üstüne yemin ediyorum, daha da oy vermem ellerim kırılsın. Bağıra bağıra söylüyorum, oy vermem. Çünkü ben Müslümanım, 5 vakit namazımı kılıyorum ama onlar beni başım açık diye ayrıştırıyorlar. Ben onları hiçbir zaman ayrıştırmadım. Herkes vicdanıyla hesaplaşsın. Bu kadar işsiz varken, millet 3-4 maaş alırken, 'Allah Allah' diyerek bu kadar mal götürülmez. Bizim dinimizde israf diye bir şey yok." ifadelerini kullanan kadın, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"ATATÜRK'ÜN YAPTIKLARINI SATA SATA BİTİREMEDİLER"

"Elektrik faturam 26 günlük kesilirken niye 35 günlük kesiliyor, biri bunun hesabını versin. Daha da oy vermem. O kadar zengin bir ülkeymişiz ki Atatürk'ün yaptıklarını sata sata bitiremediler. O kadar zengin bir ülke bırakmış bize Allah ondan razı olsun. Ben 4 dönemdir AK Parti'ye oy verdim kendimi vatan haini gibi hissediyorum.  "

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları