HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

ADIMIZ EMEKLİ!

11 Haziran 2022 Cumartesi Saat: 01:25

Sosyal Güvenlik Kurumu Emeklilerinin en düşük maaşı biliyorsunuz 2 bin 500 Lira ve bu parayla geçinmenin de mümkün olmadığı ülkemizde emeklilerin sağlık harcamalarından hiç haberiniz var mı? Merak ediyorum.

Reçetelerimize yazılan ilaçlardan alınan katkı payları, özel hastanelere düştüğümüzde talep edilen ücretler, bir de özel muayene edilmek zorunda kalan emekli ve emekli yakınlarının düştüğü halleri de bileniniz var mı?

Allah kimseyi buralara düşürmesin diyeceğim ama bunlarsız da olmuyor işte. Yalnız burada irdelenmesi gereken konu Genel Sağlık Politikaları değil midir? Hani ülkemiz sağlık alanında örnek bir ülkedir diyorlar ya! Ya canımızdan ve cebimizden sökülenlere ne demeli peki?

Bu ülkede sanki emeklinin orta direklisi yok. Sanki emeklinin dar gelirlisi yok. Adı emekli denilince sanki başka bir varlık gibi her alanda farklı bir muamele görüyoruz. Hele bazıları var ki, sen emeklisin daha sana bir şey olmaz diyenleri yemin ediyorum bir kaşık suda boğasım geliyor.

Kardeşim adımız emekli evet emekli aç, perişan, mağdur, alım gücü bitmiş, bazı temel gıdalar bile adamlara lüks olmuş, akşamı sabah sabahı akşam edemez olmuş, utanmadan sıkılmadan da daha sana bir şey olmaz diyebiliyorsunuz ya helal olsun size.

Şimdi gözümüz kulağımız Temmuz ayında. Acaba ağzımıza bir damla su damlar mı diye bekliyoruz. Ağzımıza su mu damlar, zehir mi damlar bilemiyorum ama bildiğim tek şey var ki, beli iki büklüm olan emeklinin düzelmesi pek mümkün gözükmüyor. Adımız emekli işte…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları