HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Semra GENÇOSMANOĞLU

Semra GENÇOSMANOĞLU

İNDİRİN BAKALIM!

9 Ağustos 2022 Salı Saat: 08:50

Akaryakıt fiyatlarında önemli oranda bir gerileme oldu. Son indirimlerle birlikte yaklaşık yüzde 30’luk bir indirim araç sahiplerine biraz da olsa nefes aldırmaya başladı.

Şimdi yapılan yüksek zamlarda akaryakıt maliyetlerinin yüksek olduğunu beyan edenler vardı ya! Hadi sattığınız ürünlere şimdi sizde indirim yapında görelim.

Uncusu, fırıncısı, etçisi, besicisi, sebzecisi, meyvecisi, A’dan Z’ye ne varsa hemen her sektör, nakliye giderlerini bahane ederek fahiş fiyatlarla sattıkları ürünlere zam yapmışlardı. Şimdi bu sektörlerin de doğal olarak vatandaş indirim yapmalarını bekliyor.

Buradan hem hükümete hem de yerelde ilgili kurum ve makamlara seslenmek istiyorum! Akaryakıtı bahane ederek kafalarına göre zam yapan firmalara indirim konusunda bir denetleme çalışması mümkün müdür? Eğer mümkünse vatandaş adına rica ediyorum. Elinizi çabuk tutun.

Çarşı, pazarda soğan patates hala 10 Lira. Zaten 10 Liradan aşağı bir şey almanızda mümkün değil. Ortalık hala ateş pahası ve herkes kendi kafasına göre bir yol tutturmuş gidiyor. Yerli pazarcılar bile düzene uymuşlar. 3 haftadır bir kilo kirmit 50 Liradan aşağı bir türlü inmedi. Nerden geliyorsa?

Akaryakıt fiyatlarının daha da düşeceğini şimdiden müjdeleyerek, fiyat yükseltmeye gelince ellerine su dökemediğimiz bu ticaret erbaplarının bundan sonraki indirim konusunda tutumlarını tabi ki takip etmeye devam edeceğiz. Bunun yanı sıra indirim konusunda bakalım ne gibi denetlemeler başlatılacak, birlikte göreceğiz…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları