HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Erol KARAER

Erol KARAER

ŞURAYA İKİ HABER DÜŞELİM

31 Ağustos 2022 Çarşamba Saat: 09:32

Birincisi Gerçek Gündem'den diğeri ise bir tespit...

Fazla yorum yapmayacağım. Aportta bekleyenler var. 

Buyurun okuyun bel ki anlarsınız!!!

****

Savcılar nerede?' deniyordu: Çürümenin üstüne gitmeyen yargı Sedat Peker'in Taşkesenlioğlu hakkındaki rüşvet paylaşımlarını engelledi

Sedat Peker’in, rüşvet iddialarına dair açıklamalar yaptığı AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve yurt dışına kaçarken yakalanan eşi eski THK Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban ile ilgili paylaşımlarına erişim engeli getirildi.

Organize suç örgütü yöneticisi olduğu iddiasıyla yargılanan Sedat Peker’in Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na kadar uzanan rüşvet ağına yönelik paylaşımlarına erişim engeli getirildi.

 

Türkiye'den erişime engellenen web siteleri, haber ve sosyal medya içerikleri paylaşan “EngelliWeb” Twitter hesabı konuyla ilgili, “AKP Erzurum milletvekili hakkında yapılan paylaşımlarla ilgili haberler, kişilik hakları ihlali gerekçesiyle, Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği'nin 29 Ağustos 2022 tarih ve 2022/10228 sayılı kararı ile erişime engellendi” açıklamasında bulundu.

 

*****

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın "Şehirlerin kurtuluş yıldönümleri kutlanıyor. Kesinlikle karşıyım" sözlerine işaret ederek, "Buradaki alçakça niyeti herhalde sezinliyorsunuz. Kurtuluş Savaşı’nı ve onun kahramanlarını yok saymak." diye yazdı.

 

İsmail Kahraman ve aynı düşüncede olanların işgal edilen kentleri unutturmak niyetinde olduğunu savunan Altaylı, "Sonunda 30 Ağustos’u da tarihimizden silmek arzusunda oldukları aşikar. Bu topraklar hiç işgal edilmemiş, Kurtuluş Savaşı hiç olmamış gibi yapacaklar. Osmanlı’yı da bir grup iç isyancının yıktığı tezini işleyecekler muhtemelen. O zaman Maraş’ın başındaki Kahraman, Urfa’nın başındaki Şanlı, Antep’in başındaki Gazi sıfatlarını da silin bir zahmet. Sonra biri çıkıp sorar “Bu şehirlere niye Kahraman, Şanlı ve Gazi diyoruz?” diye. Sonra apışıp kalırsınız. “Biz ne anlarız kahramanlıktan, gazilikten, biz kim şanlı olmak kim” diyecek haliniz yok ya!" ifadelerini kullandı.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları