HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Erol KARAER

Erol KARAER

TRUVA ATLARI HALA MAKBUL BU PARTİDE!

24 Ekim 2022 Pazartesi Saat: 10:07

KİMYASAL SİLAH KULLANMA İDDİASINI pkk ortaya atıp, bunu da acaba diye dile getiren kim varsa yalancıdır. Sıkıştıkları her dönemde bu yalanları ortaya atanların kuyruğuna takılıp acaba diyenler vatan hainidir, bu gün onlara küfür edip kızanlar daha önce yaptıkları iş birliği nedeniyle katmerli vatan hainidir!!!

Kahkahalarla gülen teröristin görüntüleri, "kimyasal silaha maruz kaldı" yalanı ile PKK yayın organları tarafından servis edildi. İÇLER ACISI DURUM Bunu her zaman yapan bir Truva atı var CHP'de bakın neler olmuş; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kuzey Irak’a düzenlediği operasyonlarda kimyasal kullandığı iddiasını Meclis gündemine taşıyacağını iddia eden CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’na yanıt partisinin İzmir Milletvekili Murat Bakan’dan geldi.

Murat Bakan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Teröristlere yönelik kimyasal silah kullanıldığı iddiası tamamen TSK’yı yıpratmaya yönelik organize bir çalışmadır. Şiddetle reddediyor, kınıyorum” ifadelerini kullandı.

Murat Bakan şu paylaşımları yaptı: “Şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri yurt içinde terörün en yoğun olduğu dönemlerde, en zor şartlarda bile kimyasal silah kullanmamıştır. Teröristlere yönelik kimyasal silah kullanıldığı iddiası tamamen TSK’yı yıpratmaya yönelik organize bir çalışmadır. Şiddetle reddediyor, kınıyorum.

335 sivil vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 859 güvenlik görevlimizin şehit düştüğü “Çukur ve Barikat” operasyonları esnasında bile askerimizin, polisimizin şehit olması pahasına uluslararası hukuk ve anlaşmalarca yasaklanan hiçbir kimyasal silah kullanılmamıştır.

TSK’nın ve İç Güvenlik Birimlerimizin teröriste karşı zor kullanma ve silah kullanma yetkilerinin sırasına uygun şekliyle etkisiz hale getirilmesi için yapılan yasal her faaliyetin arkasındayım ve sonuna kadar destekçisiyim. Şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin arkasındayım."

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları