HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

SEDAT AKKÖSE

SEDAT AKKÖSE

İYİ BAYRAMLAR (mı)...!

27 Nisan 2023 Perşembe Saat: 09:47

Sorunları hiç değilse bayram günlerinde bir kenara bırakarak huzur bulalım. Çok büyük badireler atlattık. İleride de muhtemeldir. Sorunlar bayramlara engel olmamalıdır. Elimizdekinin kıymetini bilmek çok olumlu bir haslettir. Kötü niyetliler ve hırslı politikacılar hayatımıza yön vermek için kıstas olmamalıdır. Onlarla uğraşmaya evet ama bunu hayatın merkezine koymak, ruhu karartmak ve hayatı boşa harcamaktır. Kaldı ki, kötüler daima olacak, bir kötü giderse yerini mutlaka başka bir kötü alacaktır. Mücadele içinde bir hayat kaderimizdir. Bu kaderimizi paylaşmak istemeyenlerin de yolu açık olsun. Gelecek yüzyılllarda bunları düzeltmek için devasa çaba gerekecek.

Hiçbir ideoloji, Hiçbir siyaset, Hiçbir inanç insanları olduğundan daha iyi yapamaz.

Sadece çok çalışmak yapar. Mümkün olduğu kadar az çalışıp diploma almayı sonra erken emekli olmayı düşleyen bir ahali için bu refah seviyesi bile çok iyidir. İşin iyi tarafı ise çalışmayı seven insanlarımızın artıyor olmasıdır.

Bu sebepten dolayı güzel günlerin gelmesi yakındır güzel günlerin gelmesi ile elbette daha güzel bayramlar göreceğiz bunları da gerçek bir bayram havasında yaşayacağız.

Ezeli ve ebedi mücadelemiz içerisinde idrak edeceğimiz her bayram büyük milletimizin gücüne güç katıp halkımızı daha umutlu yapar sonunda da güçlü devlet yapar.

Bayramlarımızı bayram gibi şeker tadında yaşayacak günlerin yakın olması dileğiyle herkese bayram tadında günler diliyorum...


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları