HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

SEDAT AKKÖSE

SEDAT AKKÖSE

İNSAN ELİNİN KİRİ (PARA)..!

28 Mart 2024 Perşembe Saat: 09:54

 

Para iyidir. İnsan ihtiyaçlarını para ile sağlar, diğer insanların ilgi ve sevgisini kazanmakta aracılık yapar. Bunlar elbette ki doğrudur ama eksik bilgilerdir çünkü bunları düşüne düşüne ruhuna benimsetmiş bir kişi para kazanmak için doğru-yanlış her çareye başvuracaktır ve para onun için mutlak kazanılması gereken iyi bir vasıta olacağı için

çalmak ,aşırmak, insanları aldatarak alın teri dökmeden, ya da hırsızlık yapmak ve nice namussuz yollarla para kazanmak için çalışacaktır.

Evet maalesef,

Para elbette ki yararlıdır ancak alın teri dökülerek dürüst yoldan kazanılmış "Helal Para" olmak koşuluyla yararlıdır.Normal yoldan zengin olmuş, bol para ile şımarmış, kalpler kırmış, ahlaksızlıklar yaparak onurunu ve şerefini kirletmiş,üstelik para ona sevgi ve ilgi getirecek yerde, etrafına bir sürü yalaka toplamış nice insanlar da vardır ve Ne yazık ki  onlar paraya değil artık para onlara sahip olmuştur.

İşin en acı yanı da şudur ki ,

Herkesin eğitim kurumlarından aldığı din dersi notu pekiyi olduğu ve neredeyse 24 saat "Din-İman Edebiyatı Yapıldığı" halde memleketin her yerinde  bugün alın teri dökmeden  para kazanmak uğruna, kim bilir hangi maskelerle dolaşan hırsızlarla dolu insan kılıklı insanlar  dolaşıyor aramızda..!


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları