HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

TÜRKİYE’DE BİR İLK!

7 Temmuz 2023 Cuma Saat: 09:48

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Türkiye’de bir ilke imza atarak örnek belediyecilik anlayışında önemli bir adıma daha imza atmış oldu.

Başkan Tören, Altınordu ilçesinde halk arasında, "asfalt katılım payı" ya da "asfalt parası" olarak bilinen "Yol Harcamalarına Katılma Payı bedellerinin Başkan Aşkın Tören dönemine ait kısmından feragat ediyor. 

Başkan Aşkın Tören tarafından alınan bu tarihi kararın Türkiye’de bir ilk olması da göğsümüzü kabartan bir gelişme oldu. Bütün yerel ve ulusal basının da bu konuyu işlemesi ayrıca dikkat çekti.

Halkın belediyesi Altınordu, şimdi bütün ülke belediyelerine de güzel bir örnek oluverdi. Bir kalemde vatandaşa 130 milyon TL destek vermek hiçbir belediyenin göze alabileceği bir kalem değil. Başkan Tören, zor günlerinde vatandaşların hep yanında olarak yöneticilik kabiliyetini bir kez daha ortaya koydu. 

“İnsanı yaşat ki şehir yaşasın anlayışı hizmetlerimizin odak noktası” diyerek hizmet yolunda bu cümleyi parola haline getiren Başkan Tören, böylece şehir tarihinde de bir ilke daha imza attı.

Parmak ısırtan bu kararla ilgili görüşlerini aldığım Başkan Tören, bütün samimiyetini ortaya koyarak; “Hem hizmet edeceğiz, hem yük alacağız hem de bu şehri yaşanabilir bir kent kılmak için alın terimizle akıl terimizle bir birimizle dayanışma içerisinde durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Bu şehirde birlikte yaşama iradesini güçlendirmenin haklı gururunu Altınordulular minnet ve şükranlarını dile getirerek Başkan Tören’e hakkını teslim etmekte gönül borcumuz diyerek duydukları güvenin boşa çıkmamasının mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.

Bu şehirde yaşamak için sebeplerimizi çoğaltacağız. Bu şehri doğru ellere teslim ettiğimizi görmenin keyfini ve huzurunu bende yaşıyorum.

Hizmetleriyle, uzattığı yardım elleriyle, sosyal belediyeciliği zirveye çıkarmasıyla böyle olur Belediye Başkanı dedirten Başkan Aşkın Tören’e bende bundan sonraki çalışmalarında ve atacağı adımlarda başarılar diliyorum.

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları