HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ŞANLITÜRK’E KULAK VERİN!

12 Temmuz 2023 Çarşamba Saat: 11:35

Ordu’nun sorunlarının ele alınması ve çözüm üretilmesi konusunda ayrıca Ordu’ya yapılacak hizmetler, üretim ve istihdam konularında A’dan Z’ye her alanda hacim ve kapasitemizin genişletilmesi adına iş dünyasının ortak akılda buluşması için Ordu’da bir şehir kulübünün kurulmasının zaruret olduğunu ortaya koyan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün teklifi hala ortada bekliyor.

Milletvekili Şanlıtürk, Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının (OTSO) bu konuda bir hamle yapması gerektiğine dikkat çekerek OTSO’nun zemin katının da Şehir Kulübü olarak dizayn edilmesi teklifini sunmuştu. Ama ne hikmetse hala kimseden bir çıt çıkmadı.

OTSO Başkanı Adil Levent Karlıbel, bildiğim kadarıyla bu tür hamlelerin hayata geçirilmesine sıcak bakan biridir diye düşünüyorum. Neden hala teklifi ortada bıraktı onu da çok merak ediyorum.

Ben 2007 yılından beri Ordu’da bir Ortak Akıl Platformunun kurulmasının artık elzem olduğunu sürekli savunur dururum. Çağrılarım, tekliflerim hep kulak arkası edilse de bu platform kuruluncaya kadar ısrarımda devam edeceğim. Siyasetin bulaşmadığı bir Ortak Akıl Platformunun kurulmasını artık ivedilikle istiyor ve bekliyoruz.

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün de isteği zaten budur. Siyasetin asla bulaşmayacağı bir şehir kulübünün Ordu’ya faydası ve katkısının ne kadar büyük olacağını da artık siz düşünün. O yüzden gelin Şanlıtürk’e kulak verin.

Bakın ufak bir krizde, afette herkesin eli ayağı birbirine dolaşıyor. Krizin adı sel olur, afet olur, ekonomik kriz olur. Allah hepsinden korusun bizleri. Ama böyle durumlarda elimizi ne kadar güçlendirebilirsek krizlerin üstesinden de o kadar rahat çıkarız diye düşünüyorum.

Ya siz…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları