HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

OLSUN DEMEYLE OLMUYOR!

29 Temmuz 2023 Cumartesi Saat: 11:12

Haftalar önce hatta aylar önce söylemiştim. Fındık fiyatı konusunda ki yazılarımı ve yayınlarımı yakından takip edenler bilir. Sadece lafla peynir gemisi yürüten bizim Ordu Milletvekillerine son kez birkaç lafım olacak.

Bugünlerde sizleri sırf dostlar alışverişte görsün diye çıkıp fındık 100 Lira olsun, yok 4 Dolar’dan aşağı olmasın demekle olmuyor bu işler. Bende şimdi fındık 150 Lira olsun desem olur mu? Demek ki demeyle olmuyor beyler.

2007 yılından beri yalvarıyoruz. Fındık siyaset üstü bir gelir kaynağımızdır. Gelin bir ortak akıl platformu kurarak fındığın kaderine kalıcı bir yön verelim. Peki dinleyen kim? Hiç kimse…

Son beş yılda fındık için elini değil, gövdesini fındığın altına koyan tek bir milletvekili var. O da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’tür.

Şanlıtürk, il başkanlığından bu yana TMO Genel Müdürü ile yaptığı görüşmelerde ilçelerde fındık alım noktalarının artırılmasına vesile olurken siz ne yapıyordunuz?

Şanlıtürk, tekelci firmaya üretici kurban gitmesin, TMO’nun sezon sonuna kadar fındık almasına destek verirken siz neredeydiniz?

Şanlıtürk, TMO fındık alırken randıman ölçümlerinde üreticinin yanında olurken siz neredeydiniz? O şimdi bileğinin hakkıyla TBMM’de 28. Dönem Ordu Milletvekili oldu ve aynı azimle bu saydığım çalışmaları yaparken siz neredeydiniz?

Biz artık sizden masa başlarında, kürsü başlarında fiyat açıklaması beklemiyor ve istemiyoruz. Biz sizden bölge milletvekilleri olarak toplanıp, sağından solundan iktidarın karşısına çıkarak üreticinin hakkı olan fiyatı alıp gelmenizi bekliyoruz.

Aksi takdirde söylediğiniz hiçbir sözün, yaptığınız hiçbir açıklamanın nezdimizde itibarı olmayacaktır bilesiniz.

Öyle olsun demeyle olmuyor bu işler beyler…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları