HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

DİYENE BAKIN HELE…

8 Ağustos 2023 Salı Saat: 11:11

Fındık hasadına artık 4-5 gün kaldı. Ağzı dili olan konuşan konuşana ve milleti galeyana getirerek hasadı erken toplayan ve toplatan zındık, münafık siyasetçilere de söylenecek o kadar çok sözüm var ki, sormayın gitsin.

Biliyorsunuz, Ordu Valiliği ve Ziraat Odaları hasat tarihlerini sahil kesiminde ayın 12’si, orta kesimlerde 17 ve yüksek kesimlerde 25’i olarak belirlemişti. Üstelik bu tarihlere uymayan işçi ve bahçe sahiplerine de ceza yazılacağı ifade edilmişti.

Bu cezalarda az, uz cezalar değil yani kurallara uymayan işçiye 3 bin, bahçe sahibine de 10 bin lira kesilecekti. Denetimler ne boyutta henüz bilmiyorum. Hasada erken başlanmasına rağmen henüz bir cezai işlem yapıldığına dairde bir bilgi şimdilik yok elimizde.

Hal böyle iken muhalefet kanadından bazı siyasetçilerimiz bahçelere girerek fiyat ve toplama tarihleri hakkında şovlarını sürdürmeye başladılar. Akıllının biri çıkmış, ben fındık toplamaya başladım. Hangi babayiğit gelip bana ceza kesecek göreceğiz diye ahkâm kesmiş.

Kendini akıllı zanneden bu zavallı haktan, hukuktan, adaletten yoksun bir siyasetçi olarak üreticiyi tahrik ederek haksızlığa, hukuksuzluğa ve adaletsizliğe sürükleyerek kendince gündem yaratmaya çalıştı.

Şimdi millet erken toplasa randımandan hak kaybına uğramayacak mı soruyorum bu zavallıya. Şimdi millet kurallara uymadan fındık toplasa hukuk ihlali yapmış olmayacak mı? Gugukçu bey. Şimdi millet erken toplayarak verim kaybından randımansızlıktan ülke ekonomisine adaletsizlik yapmış olmayacak mı? Ha gugukçu bey ne dersin? Bu mudur sizin siyaset anlayışınız?

Siyasetçilerimizden biri de çıkmış, 4 dolar, 100 lira gibi bazı rakamlar telaffuz ederek şovunu sürdürmeye devam ediyor. Kendini iyi bir hatip zanneden, göbeği burnunun önünden giden bu zavallının da inanın fındıkla zerre kadar alakası yok. Olsa neyse hadi diyeceğim.

Diyene diyenlere bakın hele…

Sonuç itibarıyla ben Cumhur İttifakının ve hükümetin fındık üreticisine ve fındığımıza makul bir fiyat vereceğine inanıyor ve güveniyorum. Fiyat açıklandıktan sonra yeniden görüşeceğiz İnşallah.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları